Kolay Haber

Merakla Beklenen Yalancı Dizisinin İlk Tanıtımı Yapıldı

Magazin

Show TV' nin yeni sezonunda yayına girecek olan Yalancı dizisinin ilk fragmanları yayınlandı. Dizide Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesen, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak gibi başarılı oyuncular başrolde oynayacak.

Yalancı Dizisinin İlk Tanıtımı Yapıldı. Merakla Beklenen Dizinin Konusu Ve Oyuncuları

Yeni sezonda Show Tv ekranlarında yer alacak yeni dizi Yalancı Dizisinin ilk tanıtımı yapıldı. Eylülde ekranlara verilecek olan dizinin çalışmları sürerken dizide Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak başrollerde oynayacağı belirtildi. Yeni sezonda iddialı diziler arasında gösterilen Yalancı dizisi Eylül aynda Show Tv ekranlarında yer alacak.

Yapımcılığını Süreç filmin üstlendiği dizinin başrollerini Burçin Terzioğlu, Salih BademciYa Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak'a; İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin gibi başarılı isimler eşlik ediyor. Yağızhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı dizisi Eylül ayında Show TV kanalında sevenleriyle buluşacak. 

Merakla Beklenen Yalancı Dizisinin Konusu Ne

Deniz (Burçin Terzioğlu) ve Mehmet Emir (Salih Bademci) dışında yaşanılan gece hakkında kimsenin fikri yoktur. Her ikiside gecede yaşanılanları farklı farklı anlatırlar. İkisinin de yapması gereken tek şey doğru söyledklerini ispatlamaktır. Yenilen mahsum bir yemeğin kendilerini ve ailelerini büyük sıkıntılara sokacakları akıllarına bile gelmez. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.