Kolay Haber

Mahmut Tuncer Ve Kızı Gizem Tuncer Kavgaya Karıştı

Magazin

Mahmut Tuncer eşi Nil Tuncer ve kızı Gizem Tuncer Sarıyer'de evlerinin bulunduğu sitede Doktor Nahide Direnle park kavgası yaşadı. Yaşanan kavga sonucu şikayetçi olan Doktorun şikayeti üzerine taraflar arasında soruşturma başlatıldı.

Mahmut Tuncer Ve Kızı Gizem Tuncer Kavgaya Karıştı Herkes Mahmut Tuncerin Kızını Merak Etti

Mahmut Tuncerin eşi Işıl Tuncer ve kızı Gizem Tuncer sarıyerde evlerinin bulunduğu sitede Doktor Nahide Direnle otopark kavgası yaşadı. Kızının ve eşinin karıştığı kavgayı gören Mahmut Tuncer bahçe duvarından sokağa atlayarak kavgaya dahil oldu. Çıkan kavgada herkes Mahmut Tuncerin kızı Gizem Tunceri merak etti. 

Mahmut Tuncer ve eşi kavgaya karıştı. Tuncer ailesi sarıyerde oturdukları sitede evlerinin önüne park etmeye çalışan doktor Nahide Duranı önce uyardı. Kendisine yapılan uyarıları dikkate almayan Nahide Duran Mahmut Tuncerin eşi ve kızıyla tartışmaya başladı. Tartışmayı gören Mauhmut Tuncer bahçe duvarından atlayarak kavgaya dahil oldu. Doktorun şikayeti üzerine taraflar hakkında soruşturma başlatıldı. 

Yaşanan kavga olayının ardından merak konusu olan Gizem Tuncer Tabu adını verdiği yeni çalışmasıyla dikkat çekmişti. 90 kilodan 50 kiloya düşen Gizem Tuncer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri ve beğenileri üzerine topladı. 

Mahmut Tuncerin kızı Gizem Tuncer yaptığı açıklamada kilo vermenin sırrını "Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği olmak üzere her öğünde sadece 5 yumurta yiyip bolca spor yaparak son bir ayda 10 kilo verdim" ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.