Kolay Haber

K-Pop şarkıcıları birer birer ölüyor, K-Pop Yohan hayatını kaybetti, peki neden öldü?

Magazin

K-Pop olarak adlandırılan güney koreli gençlerin bulunduğu müzik sektöründe yıldız olan şarkıcıların birer birer ölmesi şüphe uyandırdı. Son olarak da Yohan isimli 28 yaşındaki sanatçı Salı günü yaşamını yitirdi.

K-pop Türkiye'de çoğu genç tarafından ilgi gören bir müzik türü diyebiliriz. Sayısız hayranı olan bu tür son zamanlarda tuhaf olaylara tanık olmakta. Hayranları üzülürken aynı zamanda neler olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Peki K-Pop şarkıcıları neden ölüyor?

K-Pop müzik dünyasında yıldız olan Güney Koreli şarkıcıların 30 yaşına gelmeden ölmesi, dikkatleri bu genç yıldızların hayatları üstüne topladı. Geçen 9 ay boyunca yaşamını yitiren 3 K-Pop yıldızına bir yenisi daha eklendi. Gerçek adı Kim Jeong-hwan olan Yohan 28 yaşındaki Top Secret grubu üyesi, Salı günü evinde ölü olarak bulundu. Ölüm sebebi açıklanmazken, dikkatler bu genç yıldızların hayatlarına çevrildi ve hayranları ölüm sebeplerini merak etmeye başladı.

K-Pop şarkıcıların hayatları nasıl?

Çoğu kişinin beğendiği bu starlar görünümleri ile dikkat çekmeyi başarıyor. Peş peşe 4 gencin 30 yaşına gelmeden yaşamını yitirmesiyle dikkatler, K-Pop şarkıcılarının zorlu ve travmatik yaşamlarına çevrilmiş bulunmakta. Genç yıldızların çocukluklarından itibaren hergün dans ve şan dersleri aldığı, müzik şirketlerine çok sıkı kurallar içeren bir sözleşmeyle bağlandıkları bildirildi. Kadın yıldızların her hafta kilo almamaları için tartıldıkları ve günlük çalışma saatlerinin çok fazla olduğu vurgulandı. Bazı yıldızların ise telefon taşımalarının yasak olduğu ifade edildi.

K-Pop müzik sektörü nasıl?

Yakın zamanda, Ekim ayında intihar eden Sulli'nin (25) ardından Kasım ayında Goo Hara (28) yaşamını yitirdi. Cha In Ha (27) ise Aralık ayında evinde ölü olarak bulundu. K-Pop müzik sektörü, Güney Kore'de 1990'ların başında ortaya çıkan ve gençlerden oluşan müzik gruplarının yaptığı müzik olarak nitelendirilmektedir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.