Kolay Haber

Instagram Fenomeni Merve Yıldızın Seks Müzesi Paylaşımı Başına Bela Oldu

Magazin

Instagram fenomeni Merve Taşkın Amsterdam da seks müzesinde paylaşım yapınca izinsiz paylaşım sebebiyle hakkında dava açıldı.

Instagram Fenomeni Merve Taşkına Dava Açıldı

Instagram fenomeni Merve Taşkın'a Amsterdam seks müzesinde paylaşım yapınca hakkında dava açıldı. Amsterdam da bulunan seks müzesinin müdürünün Merve Taşkına mesaj attığı öğrenildi. Daha önceleri de Emre Mor ve Kariusun mesajlarını ifşa etmesiyle gündem olan Merve Taşkın yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeyi başardı. 

Geçtiğimiz yıl Amsterdamdaki seks müzesine giden ünlü fenomen Merve Taşkın takipçilerine 10 bin paylaşım gelirse Amsterdam da çeşitli bölgeler de birden çok fotoğraflar paylaşacağım demişti. Merve Taşkın sözünde durarak 22. yaş gününü Red Light District'teki bir yerde, iç çamaşırlarıyla birlikte poz vererek kutladı. 

Merve Taşkından Seks Müzesine Yönelik İtiraflar

Ünlü fenomen Merve taşkın yaptığı açıklamalarda Amsterdam da bulunan seks müzesinde çektiği fotoğrafların başına bela olduğunu bu fotoğraflar yüzünden yargılandığını söyledi.  Merve Taşkının Instagram üzerinden yaptığı seks müzesinde çektiği fotoğraf haber sitelerinde gündem yaratından seks müzesi müdürü Merve Taşkına mesaj gönderdi işte attığı o mesaj

Merve Taşkın yaptığı açıklamada seks müzesindeki resimleri komik bulduğum için sosyal ağlarımda paylaştım dedi. Merve Taşkın kendisine yönelik açılan davayı şu şekilde duyurdu

Merve Taşkının Amsterdamda bulunan seks müzesinde çektiği o resim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.