Kolay Haber

İbrahim Tatlısesten 300 Haneye Yardım Eli

Magazin

Ses sanatçısı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından 300 aileye ramazan paketi dağıtılacağını duyurdu.

Yıllar önce husumeti olduğu kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan ve başından yaralanan İbrahim Tatlıses, sahnelerden uzak bir hayat yaşıyor. Yakınlarının ve sevenlerinin tüm ısrarlarına rağmen sahnede ve teleziyon programlarında yer almayan Tatlıses, yardım kampanyalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Türkücü İbrahim Tatlıses, Ramazan vesilesiyle 300 haneye yardım yapıldığını açıkladı. Ramazan bayramından öncede bir 300 haneye daha ulaşacaklarının da altını çizdi. Ayrıca yardım paketlerini geri çevirmeyen vatandaşlara da teşekkür etti. 

İran’da da söz konusu yardımların devam ettiğini belirten sanatçı, bölgede Şerifa Hanım isimli bir kişinin konuyla yakından ilgilendiğini de belirtti. Aynı zamanda Ramazan paketlerini rahmetli anne ve babasının hayrına dağıttığını da sözlerine ekledi.

İbrahim Tatlıses paylaşımında, “Bugün 300 haneye ulaştık. Allah kısmet ederse bayrama yakın 300 haneye daha ulaşacağız. İran’dan Şerifa Hanım'la birlikte yapmış olduğumuz bu ramazan paketini kabul edip geri çevirmediğiniz için teşekkür ederiz.. Rahmetli annemin babamın hayrınadır, Allah kabul etsin. Hayırlı Cumalar” ifadelerini kullandı.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.