Kolay Haber

Güzel Oyuncu Beğeni Yağmuruna Tutuldu

Magazin

Son olarak ekranların sevilen dizisi Doğduğun ev kaderindir dizisinde yer alan güzel oyuncu Demet Özdemir dizinin final yapması ile soluğu tatil beldesinde aldı. Güzel oyuncu sosyal medya üzerinden paylaştığı resimlerle beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Demet Özdemir Hayranlarından Tam Not Aldı

Son olarak Doğduğun ev kaderindir dizisinde izleyicilerin karşısına çıkan güzel oyuncu Demet Özdemir dizinin final yapması ile soluğu tatil beldesinde aldı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzel oyuncu verdiği pozlarla takipçilerinin beğeni yağmuruna tutuldu. 

Şu sıralar Oğuzhan Koçla yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Demet Özdemir Intagram hesabından son zamanlarda yayınladığı tatil pozlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medya hesabında 13 milyon takipçisi bulunan 29 yaşındaki güzel oyuncuverdiği birbirinden güzel pozlarla beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

Demet Özdemirin sevgilisi Oğuzhan Koçta paylaşılan resimlere sessiz kalmayarak beğenisi yaptığı yorumlarla dile getirdi. Demet Özdemir aynı zaman da düzgün fiziğiyle ve verdiği birbirinden güzel pozlarla parmak ısırttı.

Yorumlar (1)

Aziz Veysel 3 Yıl Önce

Çok beğeniyoruz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.