Kolay Haber

Güldür Güldürün Naime' si Ecem Erkeğin Annesiyle Paylaştığı Fotoğraf Sosyal Medyayı Yıktı Geçti

Magazin

Güldür Güldür Show programının başarılı oyuncusu Ecem Erkek annesi ile birlikte paylaştığı fotoğraf sosyal medya üzerinde beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Güldür Güldürün Naime'si Ecem Erkeğin Annesiyle Paylaştığı Fotoğraf Pes Dedirtti

Güldür Güldür programının başarılı oyuncusu Ecem Erkek ( Naime ) sosyal medya üzerinden annesiyle birlikte paylaştığı fotoğraf sosyal medyaya damgasını vurdu 31 yaşındaki güzel oyuncu Annesiyle birlikte çektirdiği fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni topladı. Fotoğrafların altına yapılan yorumlarda Ecem Erkekin annesinin kopyası şeklinde bir çok yorum ve beğeniler vardı

Annesine Benzerliği Şaşkına Çevirdi

Güldür güldür shovda Naime karakteriyle adını geniş kitlere duyurmayı başaran Sevilen başarılı oyuncu Ecem Erkek geçtiğimiz günlerde programdan ayrıldığını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Yaptığı açıklamalarla sevenlerini üzen Erkek annesi ile birlikte sosyal medya üzeirnden paylaştığı fotoğrafla tekrar gündeme geldi. Annesine aşırı benzerliği olan Ecem Erkek paylaştığı fotoğrafla sevenlerinin beğesini kazanırken mutlu edici bir çok yoruma da tutuldu. 

Anne kızın benzerliği sosal medyada damgasını vururken takipçilerin yaptığı yorumlar arasında ''hık demiş burnundan düşmüş, annesinin kopyası '' şeklinde yorumlar vardır. Sosyal medyayı fazla kullanmayan Erkek genelde normal hayatından paylaşımlar yaparak içinde yer aldığı bir çok fotoğraflarda sadeliği ön planda tutuyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.