Kolay Haber

Güldür Güldüre Bomba Transfer

Magazin

Show Tv ekranlarının eğlenceli programı Güldür Güldür yeni sezonda sürpriz transferlerle damgasını vurdu. Güldür Güldür Show'a Ayça Damgacı ve Toygan Avanoğlu da katıldı.

Güldür Güldür Programına Bomba Transfer Ayça Damgacı'da Kadroya Katıldı

Show tv' nin sevilerek izlenilen eğlenceli programı Güldür Güldür Showun yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde programa veda eden Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlunun yerine Ayça Damgacı ve Toygan Avanoğlu kadroya katıldı.

Show tv ekranlarınızda gördüğümüz sevilen eğlence programı Güldür Güldür Showun yeni sezonu için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosunda değişiklik yapan ekip çekimler için gün sayıyor. Yeni sezonda yeni yüzlerle karşılaşıcağımız eğlence programına Ayça Damgacı ve Toygan Avanoğlu da katıldı. 

Ayça Damgacının dışında Güldür Güldür Showun yeni sezonunda seyircilerin karşısına çıkacak bir diğer oyuncu Toygan Avanoğlu, Avanoğlu geçtiğimiz dönemlerde konuk oyuncu olarak katıldığı bölümde dikkatleri üzerine çekmişti. 

Güldür Güldür Showun Eylül ayında başlayacak yeni yayın dönemi 08 Eylül Çarşamba günü seyircili çekimler başlanarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.