Kolay Haber

Gigi Hadid ve Zayn Malik çocuk sahibi oldukları için mutlular!

Magazin

Gigi Hadid (25) ve Zayn Malik (27) için bebek mutluluğu ! Model ve şarkıcı, ilk çocuklarının doğumundan memnun. Zayn, harika haberi sosyal medya aracılığıyla açıklıyor.

Haberkolay.net - Gigi Hadid ve Zayn Malik çocuk sahibi oldukları için mutlular. Ünlü çift Twitter paylaşımında şunları yazdı; "Küçük kızımız burada, sağlıklı ve güzel" Dünyaya hoş geldin küçük fare! Gigi Hadid ve Zayn Malik bundan daha mutlu olamazdı ve hayranlarının bunun bir parçası olmasına izin verdiler. Yeni baba, çocuğunun ilk fotoğrafını Twitter'da paylaşır. "Küçük kızımız burada, sağlıklı ve güzel.

Şu anda nasıl hissettiğimi kelimelere dökmeye çalışmak imkansız bir görev olurdu. Bu küçücük insana duyduğum aşk aklımın ötesinde," diye hevesli. Yeni doğan kızından şarkıcı. "Sizi tanıdığım için minnettarım, size benim demekten gurur duyuyorum ve birlikte yaşayacağımız hayat için minnettarım." 

Ve yeni anne Gigi hayranlarıyla çoktan iletişim kurdu. Model Instagram'da küçük bebek elinin sevimli bir resmi hakkında "Kızımız hafta sonundan beri dünyanın bu tarafında bizimle birlikte ve hayatımızı çoktan değiştirdi. Yani aşık" diye yazıyor. 

2020'nin başlarında aşk geri dönüşü
Gigi ve Zayn, hamileliği uzun süre sır olarak sakladı. Çiftin ilk çocuğunun yolda olduğu ancak Mayıs ayının başında öğrenildi. O sırada 25 yaşındaki zaten beşinci ayındaydı. İkisi, ünlüler dünyasında tipik bir aç-kapa çifti. Son aşk dönüşlerini 2020'nin başlarında kutladılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.