Kolay Haber

Ferdi Tayfur'un Kızı Açıklamaları İle Gündeme Damga Vurdu

Magazin

Ebru Bayar'ın Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile ilgili katıldığı bir programda ortaya attığı iddialara Tuğçe Tayfur'dan yanıt geldi. Tuğçe Tayfur sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. İkili arasındaki çatışmaya Seren Serengil de dahil oldu.

Ebru Bayar, Tuğçe Tayfur'u eşi ile aşk yaşamakla suçladı.

Ebru Bayar'ın Akıl Almaz İddilarına Yanıt Geldi

İş adamı Tolga Bayar'ın eşi katıldığı Söylemezsem Olmaz programında Tuğçe Tayfur ile ilgili çok ciddi iddialarda bulundu. Ebru Bayar hiç bir sorunun olmadığı mutlu evliliğini Tuğçe Tayfur'un yıktığını, Tayfur yüzünden eşi Tolga Bayar ile boşanma aşamasına geldiklerini açıkladı. Ebru Bayar programda eşi ile bir sorunlarının olmadığını ancak Tuğçe Tayfur'un eşi Tolga Bayar ile aşk yaşamaya başladığını ve yuvasını yıktığını söyledi. Boşanma aşamasına geldiklerini anlatan Ebru Bayar, Tolga Bayar'ın 1 aydır çocuğunu görmediğini söyledi. Ebru Bayar eşi Tolga Bayar ve Tuğçe Tayfur'un Maslak'taki bir siteden ev tuttuğunu ve kendisinin de o siteden atıldığını söyledi. Ebru Bayar'ın açıklamaları izleyenleri şaşırtırken, Tuğçe Tayfur'dan açıklama gecikmedi.

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın tek çocukları olan Tuğçe Tayfur konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Tuğçe Tayfur açıklamasında Tolga Bayar ile olan ilşkisini yalanladı. Evli bir adamla işi olmayacağını söyleyen ünlü isim Ebru Bayar'a başka suçlamalarda bulundu. Boşanma sürecine kadar Tolga Bayar ile arkadaş olduklarını söyleyen Tuğçe Tayfur, Ebru Bayar'a bile bile lades dedin diyerek geçmişi ve ailesi ile ilgili çirkin suçlamalarda bulundu. Tuğçe Tayfur'un açıklamasında "sen bana ahlak bekçiliği yapmaya çalışırken seks kasetlerin ortada dolaşıyor" şeklindeki cümlesi sosyal medyada gündem yarattı. Ebru Bayar'ın annesini de uyuşturucu satmakla suçlayan Tuğçe Tayfur açıklamaları ile gündem oldu.

Tuğçe Tayfur'un olay yaratan açıklamalarından sonra seks kasetleri ve uyuşturucu ile ilgili sözleri Seren Serengil'e söylediği anlaşıldı. Seren Serengik konu ile ilgili " hesabını soracağım" açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.