Kolay Haber

Farah Zeynep Abdullah'tan Hakkındaki Suç Duyurusuna Çok Sert Tepki! Bunu da Dosyaya Ekle

Magazin

Geçtiğimiz yıl Batmanda intihar eden İpek Ere tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan Musa Orhan'ın avukatı Ezgi Molaya destek veren dizi arkadaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulundu.

Farah Zeynep Abdullah Hakkındaki Suç Duyurusuna Sert Tepkiyle Karşılık Verdi! Bunu da Dosyaya Ekle Avukat

Geçen yıl Batmanda intihar eden İpek Ere tecavüz ettiği suçlamasıyla yargılanan Musa Orhanın avukatı yaşanan üzücü olayda tepkisini gösteren Ezgi Mola hakkında suç duyurusunda bulunurken oyuncu arkadaşı Farah Zeynep Abdulah sessiz kalmadı. Arkadaşını destekleyen güzel oyuncuda avukatın suç duyurusuna maruz kaldı. Suç duyurusuna sinirlenen ünlü oyuncu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Vicdanlar tazminatla temizleniyor mu? İnsanlar bir anda 'Vay 5 bin 200 aldı, çok temiz insanmış' mı diyorlar? Bunu da dosyaya ekle" diyerek tepkisini dile getirdi. 

Gentiğmiz yıl Batmanda intihar eden İpek Ere tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan Musa Orhan Ölen kızın bıraktığı mektupta kedisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasında bulunduğunu yazmıştı. Sosyal medya üzerinden Musa Orhana hakaret dolu sözler paylaşımı yapıldı. Bunun üzerine Msa Orhanın avukatı ünlü oyuncu Ezgi Molaya dava açmış açılan dava 5 bin 200 tl para ceza çarptırılmıştır. Makeme hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar vermişti. Ezgi Molanın yaşadığı olaya sesziz kalmayan arkadaşları sosyal medya üzerinden arkadaşlarına destek verirken Masumlar Apartmanı dizisindeki rol arkadaşı Farah Zeynep Abdullah ta sessiz kalmadı.

FARAH ZEYNEP AbDULLAHTAN ÇOK KONUŞULACAK AĞIR SÖZLER

Güzel oyuncu Farah Zeynep sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda "Uf diyecek o kadar şey var ki hangi hakaret hangi küfür karar veremiyorum. Net olan tek şey Musa Orhan'ın gerçek bir şerefsiz olduğu ve sistemi de onun yanında olduğu. O dava yüzsüzce açılabildiğinde şoklar yaşamıştık ve şimdi bir de üüüüf rezalet sonuca bak ya" diyerek isyan etmişti.

FARAH ZEYNEP HAKKINDA SUÇ DUYURUSU! ''BUNU DA DOSYAYA EKLE AVUKAT''

Tecavüzden yargılanan Musa Orhanın Avukatı ünlü oyuncunun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım üzerine oyuncu hakkında suç duyurusunda bulunurken sinirlenen Farah Zeynep tekrar bir açıklamada bulundu. Güzel oyuncu Twittir üzerinden yaptığı açıklamada "Tecavüzcülükle suçlanmasını tazminat gelirine dönüştürmekten çekinmeyen bi zihniyet, ee noluyo sonra? Vicdanlar tazminatla temizleniyor mu, insanlar bi anda vay 5 bin 200 aldı çok temiz insanmış mı diyolar. S... s....maktır bu hareketler, bunu da dosyaya ekle" diyerek kendisini savundu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.