Kolay Haber

Erken Sezon Finali Yapan Diziler Nelerdir

Magazin

Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini gösterirken dizi çekimleri de bulaşma riski sebebiyle erken sezon finali kararı aldı. Peki hangi diziler gelecek sezonda ekranlara gelecek?

Koronavirüsüne karşı alınan önlemler kapsamında dizi çekimlerine de ara verilmişti. Hummalı set çekimleri sırasında virüsün bulaşma ihtimali göz önüne alınarak çekimlerin durdurulmasının ardından pek çok dizi sezon finaline girdi. Mecburi sezon finali yapan sevilen dizilerin ne zaman ekranlara geleceği ve izleyicisiyle buluşacağı merak konusu oldu.

Hangi Diziler Erken Sezon Finali Yaptı? 
Koronavirüs salgınından dolayı çekimleri durdurulan diziler için yapım şirketleri sezon finali kararı almaya devam ediyor. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü kişilerin sokağa çıkamaması dizilerin de çekimlerinin yapılamamasına neden oluyor. 

Korona sürecinde Mayıs ayı için umutlu olan dizi yapımcıları, şartların uygun olmaması sebebiyle erken sezon finali yapma kararı alıyor. 

Hangi Diziler Sezon Finali Yaptı? 
Dizilerin zorunlu olarak final yapması, gelecek dönem hakkında da merak uyandırdı. Nisan ayında erken sezon finali kararı alan diziler arasında Savaşçı, Payitaht Abdülhamid, Kuruluş Osman ve Sefirin Kızı yapımlarının olması seyircilerinin bir hayli üzülmesine yol açtı. 

Erken sezon finali kararı alan diziler ise şöyle:

Hercai

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Hercai'nin yapımcıları dizinin sezon finali yaptığını duyurdu. Hercai hayranları sosyal medyadan itirazlarını dile getirdi. Ardından şirketin yaptığı açıklamaya göre yeni sezonda Hercai yine ATV'de yayınlanacağı öğrenildi. 

Savaşçı 
FOX TV’de yayınlanan Savaşçı dizisi 17 Mart tarihinde çekimlerini durdurmasıyla birlikte, bu sezon ekranlarda 17 bölüm yayınlanmış oldu. Savaşçı dizisinin 2020 – 2021 sezonunda yayınlarına devam edeceği açıklandı.

Kuruluş Osman 
ATV’de 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanmaya başlayan Kuruluş Osman dizisi, ilk sezonunda 17 bölüm yayınlandı. Mart ayında dizi çekimlerine ara verildi. Koronavirüs sebebiyle çekimleri durdurulan Kuruluş Osman dizisinin gelecek sezon ekranlara geleceği öğrenildi.

Payitaht Abdülhamid 
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi için erken sezon finali kararı alındığı öğrenildi. Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümlerinin ise Eylül ayında ekranlara geleceği duyuruldu.

Sefirin Kızı 
Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizisi Sefirin Kızı’da koronavirüs salgınından dolayı erken sezon finali yapmak zorunda kaldı. Dizinin yeni sezonunun Eylül ayında başlayacağı kaydedildi. 

Ayrıca koronavirüs salgını etkisini göstermeye devam ettikçe diğer dizilerin de erken sezon finali kararı alması beklendiği kaydedildi.


 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.