Kolay Haber

EDHO'DAN AMAN REİS DUYMASIN FİLMİ !

Magazin

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin oyuncuları Aman Reis Duymasın sinema filmiyle beyaz perdeye taşınıyor..

4 Sezondur ekranlarda reyting rekorları kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO)'nun oyuncu ekibinden diziyle ilişkili olarak bir sinema filmi geldi.

Sürpriz bir şekilde kamera karşısına geçen ve yaklaşık 1 ay gibi kısa bir sürede çekimleri tamamlanan Aman Reis Duymasın filminin, 13 Aralık’ta gösterime girmesi bekleniyor.

OYUNCU KADROSU:
ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosundan Ozan Akbaba ve Mustafa Üstündağ ile Emir Benderlioğlu'nun başı çektiği sinema filminin bir kısmı İstanbul'da bir kısmı Erdek'te çekildi. Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca)'nın rol almadığı filim de, Ozan Akbaba, Mustafa Üstündağ, Emir Benderlioğlu, Hakan Karsak, Savaş Özdemir, Sevinç Gürşen, Sevil Akı, Tevfik Erman Kutlu, Ömer Kurt, Bekir Çiçekdemir, Sabahattin Yakut, Berna Üçkareler, Ezgi Esma Kürklü gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

AMAN REİS DUYMASIN'A ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

FİLMİN KONUSU:
Yeraltı dünyasının en önemli karakterli bu kez sevenlerini güldürecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle gönüllere taht kuran ekip, çıktıkları tatilde yaşadıkları maceralarla sinemaseverleri kahkahaya boğacak.
Yeraltı dünyasının en güçlü isimleri bir yaz tatiline çıkmaya karar verirler. Kadınlı erkekli bu renkli kadro daha deniz otobüsünden iner inmez tatilin beklentilerinin dışında olacağını anlayarak İstanbul’a dönmek yerine devam etme kararı alırlar. Yönettikleri bu büyük dünyanın tam zıttında küçücük bir sahil kasabasında şok üstüne şok yaşarlar. Tek dilekleri bu skandalı Reis Hızır Çakırbeyli’nin (Oktay Kaynarca) duymamasıdır.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.