Kolay Haber

Eddie Murphy İlk Emmy Ödülünü Kazandı!

Magazin

Saturday Night Live" da konuk yıldız olarak katılan aktör İnanması zor ama komedyen ve Hollywood yıldızı Eddie Murphy (59, "Sadece 48 Saat") bu yılki Emmy Ödülleri'nde ilk ödülünü kazandı. Bu prömiyerle ilgili iyi haberler ayrıca Cumartesi akşamı Television Academy'nin resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu.

Eddie Murphy komedi köklerine dönüyor

Geçen yıl sergilediği ünlü eskiz şovu "Saturday Night Live" da konuk olmasıyla ödüllendirildi. Gururlu 35 yılın ardından komedi köklerine dönüş. Murphy'nin Emmy'ye en son aday gösterilmesi 21 yıl önceydi. Murphy, ödüllerin Twitter hesabından da paylaşılan kabul konuşmasında şimdiye kadar göstermesi gereken sabrına değindi.

Bu yılki Emmy'lerde her şey farklı

Konutunun koridorunda iyi bir ruh hali içindedir ve konuşmasında Emmy terimini açıkça beğenmiştir: "Emmy'deki tüm insanlara bana Emmy verdiği için teşekkür ederim. Emmy'im yok. 40 yıl önceydi o zaman 'Saturday Night Live'da başladım ve bu benim ilk Emmy'm. " Bu kadar uzun bir süre sonra diziye dönmesi onun için özel bir onurdu. Bu nedenle, bunu mümkün kılan tüm yapımcıların yanı sıra yazarlara ve tüm ekibe teşekkür eder.

Murphy, tanınmış rekabete karşı "Komedi Dizisinde En İyi Konuk Oyuncu" kategorisinde birinci oldu. Adam Driver (36, "Saturday Night Live"), Dev Patel (30, "Modern Love"), Brad Pitt (56, "Saturday Night Live"), Luke Kirby (42, "The Marvelous Mrs. Maisel") ve Fred Willard (1933-2020, "Modern Aile") de aday gösterildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.