Kolay Haber

Dubai'de Sex Partisi

Magazin

Dubaide Gökdelen de Sex Partisi

Dubaide ünlü birt firmaın wep sayfası için gökdelen de kamera karşısına geçen bir grup genç kadının Kanada da yol kenarında skandal görüntüleri ortaya çıktı. Genç kadınlar yol kenarında kendilerini ıslatarak adeta erotik shov sergilediler

Dubaide Gökdelende Çıplak Pozlar Sergileyen Kadınlar Olay Yarattı

Daha önce de bir çok ülkelerde farklı görüntülerle  gündem olan Ukraynalı Butt Squad üyeleri Dubaiden sonra şimdiler de de Kanada da yol kenarın da yaptıkları görüntüler le gündeme oturdular. Verdikleri sexi pozlar ve yaptıkları çılgınca videoalardan dolayı kısa süreli cezaevinde tutulan grup üyeleri hiç bir şeye aldırış etmeden hayatlarına devam ettiler. 

Kanadalı Güzeller Geceyi Karakolda Geçirdiler

Kanada yol kenarında uygunsuz halde birbirinden sexi pozlar veren ve itfaiye araçlarını da kullanarak vidoe çekimler sergileyen Ukraynalı Butt Squad üyeleri, karakoluna götürülerek para cezasına çarptırırken itfaiye araçlarının kullanılmasına izin veren itfaiyeciler hakkında da görevi kötüye kullanma adına görevden uzaklaştırırma kararı alındı.Ukraynalı güzeller yaptıkları açıklamalar da çekim sırasında yanlarında yer alan itfaiyecilerin görüntüleri internete sızdırdıklarını dile getirdiler. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.