Kolay Haber

Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu'nun yaşı , boyu kaç , kimdir, Eşi kim?

Magazin

TV8'de ki Doya Doya Moda yarışmasıyla ekrana gelen ve izleyicilerin dikkatini çeken Gülşah Saraçoğlu yarışmada yaptığı yorumlarla dikkat çekmeyi başarıyor. İzleyici tarafından hayatı merak konusu olan Gülşah Saraçoğlu kimdir? Gülşah Saraçoğlu kaç yaşında? Gülşah Saraçoğlu ne iş yapıyor? İşte Gülşah Saraçoğlu'nun yaşamına dair merak edilenler...

Ünlü isimlerin modacısı olarak bilinen Gülşah Saraçoğlu, yedi kilolu yarışmacının stilini sergilediği Doya Doya Moda yarışmasının jüri koltuğunda oturuyor. Peki, Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi?

1982 doğumlu Gülşah Saraçoğlu moda sektörünün en dikkat çeken kişilerinden birisidir. Dilek Hanif'in yardımcısı olarak moda sektöründe işe başlamasının ardından birçok ünlü kişiye hazırladığı tasarımlar ile adı duyulmaya başladı. Gülşah Saraçoğlu’nun 2010 yılında Selçuk Yentur’la evlendi. 2012 yılında işadamı Selçuk Yentur’dan boşandı. Bu evliliğinden  Aslan Yentur isminde bir oğlu var. 2012 yılında ayrıldığı eşi Selçuk Yentur ile yeniden nikah masasına oturdu ancak bir süre sonra yeniden ayrılık kararı aldı. 

Ünlü isimlerle ilk olarak Hande Yener için moda tasarımı yaptı. Daha sonra Nükhet Duru'ya tasarımlar yaptı. Kişye özel tasarım ( Heute Couture) atölyesinde Nicole Kidman, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Seda Sayan, Demet Akalın, Nükhet Duru, Sibel Can, nazan Öncel gibi isimler için çalışmıştır.

2011 yılında Eda Taşpınar ve Deniz Berdan ile birlikte Sen Yeter Ki İste adlı program yapmıştır. Dubai'de mağazası bulunmaktadır.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU NASIL KİLO VERDİ?

Bir dönem kilolarıyla başı dertte olan Gülşah Saraçoğlu, 2016 yılında mide ameliyatı olan Saraçoğlu, 80 kilodan 53 kiloya düşmüştür. Kendimi her zamankinden sağlıklı hissediyorum. Üstelik hem alkolü hem sigarayı bıraktım. Yeniden doğdum" açıklamasında bulunmuştu.Gülşah Saraçoğlu bir süredir iş adamı Gökhan Göz ile birlikte.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.