Kolay Haber

Demet Özdemir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Demet Özdemir Survivora konuk oluyor

Magazin

Bu akşamki Survivor’da ünlü isimler yer alacak. İsmini Erkenci Kuş dizisi ile duyuran Demet Özdemir, Survivor’da ünlü görüşmelerinde yer alacak. Peki, Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşındadır, nerelidir? İşte Demet Özdemir’in merak edilenler...

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir bu akşam Survivor'da ünlü görüşmelerinde yer alacak. Çeşitli alanlarda ilgiyi üstüne çeken Demet, 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'nde dünyaya gözlerini açan Demet Özdemir, üç çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. Lise eğitimini bitirdikten sonra dansa yönelen Özdemir, aldığı dans eğitiminin ardından ünlü şarkıcı Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamış. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir, İlk televizyon deneyimini ise 2013 yılında başrollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı "Sana Bir Sır Vereceğim" isimli dizide "Aylin" karakterini canlandırarak elde etmiştir.


Bu projenin hemen ardından "Kurt Seyit ve Şura" adlı dizide "Alya" karakterini, "Tut Sözünü" isimli Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandıran Özdemir, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterine can vermiştir. Güzel oyuncu son olarak 2018 yılında "Erkenci Kuş" isimli dizide rol almıştı.

Şu anda Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.