Kolay Haber

Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç nereli, kaç yaşındadır? Danilo Zanna hayatı detaylar...

Magazin

Danilo Zanna, 15 Nisan 1982'de İtalya Prato'da doğdu. Danilo Zanna, Türkiye yemek programlarının yanı sıra Derya'nın Dünyası, İtalyan İşi, Elin Oğlu, Aşk Zamanı, İyi Fikir, Görümce, Lezzetin Şarkısı, Lezzet Akademisi gibi TV programlarında bulundu. Peki, Danilo Zanna kimdir? Detaylar haberimizde...

DANİLO ZANNA KİMDİR?

Türkiye'de ünlü olan, sempatikliği ile tanınan italyan Danilo Zanna, 15 Nisan 1982 tarihinde dünyaya doğdu. Üç kardeşten en küçüğü olan Danilo Zanna, aile restoranlarında çalışarak şeflik kariyerine girişti. İtalya’da Gastronomi bitirdi. Seyahat amaçlı geldiği Türkiye'de aşkı bulunca Türkiye'de kalmaya karar verdi

.

Çeşitli TV programlarında şeflik yaptı. İstanbul Culinary Enstitute’de İtalyan yemekleri workshopları hazırladı ve gastronomi öğrencilerine danışmalık yapmıştır. Derya’nın Dünyası, İtalyan İşi, Elin Oğlu, Aşk Zamanı, İyi Fikir, Görümce, Lezzetin Şarkısı, Lezzet Akademisi gibi projelerde bulundu.

“Bir İtalyan, bir Hollandalı… 20 şehir, 20 farklı AB projesi” sloganıyla yola çıkan Avrupa'dan Anadolu'ya Lezzetler programında Wilco van Herpen ile birlikte Türkiye'nin farklı illerini gezmiştir.

Tuğçe Demirbilek ile 2012 yılında dünya evine girdi. Çiftin 2013 doğumlu Zeno Tibet adında bir oğlu vardır. 2019 yılından itibaren MasterChef Türkiye'nin jüri üyeliğini üstlenen Danilo Zanna, oğlu ve eşiyle çekildiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşmakta.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.