Kolay Haber

Çukur Dizisinin Başarılı Oyuncusu Aras Bulut İynemli Atatürk'ü Canlandıracak

Magazin

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli reklam yüzü markanın tanıtım lansmanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde basına yansıyan yeni filminde ATATÜRK'Ü oynayacak haberlerini doğruladı. İşte ayrıntılar...

Aras Bulut İynemliden Açıklama Geldi' Atatürkü Canlandırmak Büyük Gurur.

Geçtiğimiz dönem sezon filmi yapan Çukur dizisinin başarılı oyuncusu Aras Bulut İynemli reklam yüzü markanın tanıtım lansmanında gazetecilerin sorularına cevap verdi. Başarılı oyuncu kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verirken geçtiğimiz günlerde basına yansıyan yeni filminde Atatürkü mü oynuyacaksınız sorularını doğruladı. Her haliyle heyecanlı olduğunu belirten İynemli Atatürkü oynamak büyük gurur. dedi. 

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyetin 100. üncü yılında  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün hayatından kesintilarin anlatılacağı bir sinama projesi ile çalışmalara başlandığı ortaya çıkmış ve filmde Atatürkü canlandırmak için Bulut Aras İynemli ile anlaşıldığı iddia edilmişti. Bulut Aras İynemli gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları geri çevirmeyerek çıkacak filmle ilgili çıkan haberleri doğruladı. 

BÜYÜK BİR GURUR

Başarılı oyuncu yaptığı açıklamada projeyle alakalı "Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım. Çünkü böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur. Tüm ekip heyecanlıyız. Projeyle ilgili çok bilgi veremiyorum, yapım şirketi zamanı gelince açıklama yapacaktır. Ulu önderimizi elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak tek amacımız." dedi.

Başarılı oyuncu rolünüze nasıl hazırlanıyorsunuz? sorusuna ise "Belli bir süreci var. Bunları biraz daha zaman ilerledikten sonra açıklamayı tercih ediyorum." cevabını verdi. Çıkacak olan filmin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin otururken, yapımcılığını Lanistar Medya üstlenicek. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.