Kolay Haber

Bülent Ersoy'un 21 Kişilik Ekibi Sahte Evrak Düzenleme Nedeniyle KKTC' inde Tutuklandı

Magazin

Geçtiğimiz ay konser için KKTC' ne giden Diva Lakaplı Bülent Ersoy'un 21 kişilik orkestra grubu konser sonrası korona virüs için düzenlenen evrakların sahte olduğu gerekçesiyle polis ekiplerince göz altına alındılar.

Bülent Ersoyun  21 Kişilik Orkestrası Kıbrısta Mahsur Kaldı

Geçtiğimiz günlerde konser için KKTC' ne giden Bülent Ersoy ve 21 kişiden oluşan orkestra ekibi konser sonrası korona  virüs evraklarının sahte olduğu gerekçesiyle polis denetiminden sonra göz altına alındı. 21 kişiden oluşan ekip yargılandıkarı davada sahte evrak düzenleyerek  PCR testi yapma işlemi gerekçesiyle yargılandıktan sonra tutuklandılar. 

BÜLENT ERSOYUN EKİBİNE KKTC' DE DARBE

Kuzey Kıbrıs Türt Cumhuriyetine geçtimiz ay giderek lüks bir otelle 1 aylık anlaşma yapan Diva lakaplı Bülent Ersoy ve ekibi konser sonrası polis ekiplerinin PCR testini kontrol etmesi sonrası evrakta sahtecilik yaptıkları ortaya çıktı. Testleri pozitif çıkan grup bir ay kadar kaldıkları otelde polis gözetiminde tutulmuş işledikleri suç dolayısıyla Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmışlardır. Yargılanmaları sonrası haklarında tutuklanma kararı çıkarılan ekip ceza evine gönderilirken Türkyede yetkililerden yardım istediler. 

EKİPTE RAPORU VEREN SERBEST ALAN TUTUKLU

İşlenen suçlamayla ilgili açıklama yapan Müzüsyenler ve Sanatçılar federasyonu başkanı Ahmet Onurlu  raporu veren  ve imzalayan doktorun serbest raporu  alan müzisyenlerin  tutuklu olmalarını mantıklı bulmadığını söyleyerek, sahte belgeleri düzenleyen KKTC hastane yetkilisi ve doktorun serbest tutularak Türkiye Cumhriyeti vatandaşı olan 21 kişilik müzisyenin 1 aylık süreçte gözetim altında tutulduktan sonra tutuklanma kararaı verilmesinin doğru bulmadığını açıkladı. Başkan Ahmet Onurlu Suçun övülecek bir yanı olamaz ama KKTC’deki adalet anlayışı ve ayrımcılık hepimizi endişelendiriyor” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.