Kolay Haber

Arka Sokakların Zeli'si Yüsra Geyikten Çılgın Dans Şovu

Magazin

Arka sokaklar dizisinde Hüsnü çobanın kızı rolünü canlandıran başarılı oyuncu Yüsra Geyik sosyal medya üzerinden paylaştığı parlak bikinili pozlarıyla beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Arka Sokakların Zelişi Yaptığı Parlak Bikinili Dans Şovuyla Olay Yarattı

Uzun zamandır Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çobanın kızı Zeliş Çobanı canlandıran dizinin başarılı oyuncularından Yüsra Geyik dizi senol finaline giderken diziden ayrılmıştı soluğu tatilde alan güzel oyuncu denizin ve güneşin tadını doyasıya paylaşırken sosyal medya üzerinden paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. 

Oyuncu Yüsra Geyikten Bikinili Dans Şovu

15 yıldır Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakterini canlandıran başarılı oyuncu Yüsra Geyik diziden ayrıldıktan sonra soluğu tatil köyünde aldı. Güneşin ve Denizin keyfini çıkaran güzel oyuncu sosyal medya üzerinden de yaptığı paylaşımlarla yorum yağmuruna tutuldu. Dans ederken çektiği video ve resimleri paylaşan güzel oyuncuya aman baban duymasın şeklinde yorumlar da yağdı.

Yüsra Geyik ''Denedik, Yanıldık, Bitti '' Mesajı damgasını vurdu

Arka sokakların güzel oyuncusu Zeliş çobanın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar olay yarattı paylaştığı resimlerin üzerine denedik, yanıldık, bitti paylaşımına kısa sürede onlarca beğeni ve yorum yağdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.