Kolay Haber

Alef Dizisi Ne Zaman Başlıyor

Magazin

Blu Tv ve FX ekranlarında yayınlanması beklenen Alef dizisinin ne zaman başlayacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu Başrollerinde pek çok usta ismi bir araya getiren dizinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı

 

May Prodüksiyon tarafından Blu Tv ve FX kanalları için hazırlanan Alef dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in paylaştığı dizinin yayın tarihi yapım ekibi tarafından açıklandı.

Alef dizisinin ilk bölüm fragmanın yayınlanmasının ardından pek çok kişi sosyal medyada dizinin yayınlanacağı günü iple çektiklerini dile getirdi. Merakla beklenen dizide yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sahneleri ise sosyal medya da en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Yönetmen koltuğunda Emin Alper’in oturduğu dizinin 8 bölüm süreceği öğrenildi. İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alan dizi son zamanların en dikkat çeken projeleri arasında yer aldı.

Kemal ve Settar hem kişisel hayatları hem de işlerine bakış açılarıyla birbirine tamamen zıt iki dedektiftir. İstanbul’da işlenen esrarengiz cinayetleri çözmek için aldıkları görev onları bir araya getirir. Dedektifler ancak kendi deneyim ve bilgilerini birleştirirlerse vakayı çözebileceklerdir. Karşılarındaki seri katilin cinayet motivasyonlarını çözmeye çalışırken kendilerini hiç bilmedikleri bir dünyanın eşiğinde bulurlar. Bu zorlu yolculukta açılacak kapılar hem Kemal’in hem Settar’ın kendi iç dünyalarında saklı kalan acılarını da açığa çıkaracaktır.

Kemal ve Settar her cinayet vakasında aynı işaretle karşılaşır. Katil, adeta kendisiyle birlikte bir sırrın açığa çıkmasını istemekte ve geriye ipuçları bırakmaktadır. Ancak bu gizemli ipuçları, sıradan cinayet vakalarını açıklayan yöntemlerle çözülememektedir. 

Alef dizisi 10 Nisan 2020 tarihinde Blu TV ve FX Türkiye'de izleyicisiyle buluşacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.