Kolay Haber

Yargı Dizisi Ne Zaman Başlıyor / Dizinin Konusu Ve Oyuncuları

Kültür & Sanat

Yargı Dizisi izle, Yargı dizisinin konusu, yargı dizisinin oyuncuları, Yargı dizisi hangi kanalda yer alacak, Yargı dizisinin başlama tarihi 2021 Eylül ayında yayına girecek olan Yargı dizisi konusu ve oyuncuları ile izleyicilerin merak konusu oldu.

Yargı Dizisinin hazırlıkları devam etmekte olup konusu, oyuncuları ve dizinin başlayacağı tarih merakla beklenmektedir. Yargı dizisinin çalışmaları son hızla devam ederken dizide yer alacak belli oyuncuları sizlerle paylaşacağız. Yargı dizisinin konusu, dizinin başlayacağı tarih, hangi kanalda yayınlanacağı konunun devamında sizlerle olacak Ay Yapım imzası olan Yargı dizisinin önceki adı Rekabet olarak duyurulmuş ilerleyen dönemlerde dizinin adı Yargı olarak deiştirilmiştir. Dizi hakkında tüm gelişmeler konumuzun devamında. 

Yargı Dizisinin Kadrosu

Ay yapım imzası taşıyan Yargı dizisinin oyuncu çalışmaları devam ediyor. Diziye başrol oyuncusu olarak Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ile anlaşma yapıldı. AŞK 101 dizisinde partner olan ikilinin uyumu beğenildiği için başlayacak olan yeni dizide de birlikte yer alacaklar. Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Arslan, Zeyno Eracar' dır.

Pınar Deniz

Kaan Urgancıoğlu

Hüseyin Avni Danyal

Mehmet Yılmaz Ak

Uğur Arslan

Zeyno Eracar

Yargı Dizisinin Konusu Nedir? Dizi Hangi Kanalda Yayınlanacak

Ay yapım imzası taşıyan Yargı dizisini Ali Bilgin yönetecek Avukatların rekabetleri üzeri kurulu olan yargı dizisinin başrollerini Pınar Yıldız ve Kaan Urgancıoğlu canlandıracak. Yargı dizisinin çalışmaları sonlanınca dizinin en geç Ağustos ayında başlaması planlanıyor. Dizi Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacaktır. Yargı dizisinde hangi oyuncuların yer almasını istersiniz? Dizinin kadrosu nasıl olmalı? Yargı dizisini izlermisiniz? yorumlarınızı aşağıdaki yorum sayfamızda paylaşabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.