Kolay Haber

The Matrix- 4 Filmi Tanıtımı / The Matrix Resurrections Fragmanı İzle / The Matrix- 4 Filmi Oyuncuları

Kültür & Sanat

The Matrix - 4 Filmi İzle. 21 Aralık 2021 yılında vizyona girecek olan film bu yılın aksiyon ve macera filmleri arasında yerini alıyor. The matrix -4 türkçe dublaj izle yakınlarda sinemalarda

The Matrix- 4 Filmi Tanıtımı

Keanu Reeves' in başrolünde yer aldığı The Matrix-4 filmi 2021 yılı macera ve aksiyon filmleri arasında en dikkat çekici olduğu söylenmektedir. Filmin tanıtımında filmde yer alan meşhur kırmızı ve mavi haplar vurgu yapılırken The Matrix-4 filmi fragmanı'nın 9 Eylülde seyircilerle buluşacağı açıklandı. 2021 yılının en etkileyici filmleri arasına girecek olan  The Matrix Resurrections filmi türkiyede vizyona girmesi ile The Matrix-4 Türkçe dublaj seçenekleri ile karşınıza çıkacaktır. 

The Matrix-4  Filmi Fragmanı

Keanu Reevesin başrollerde oynadığı The Matrix-4 / The Matrix Resurrections filmi fragmanı 9 Eylülde seyircilerle buluşacak Filmin fragmanının Türkiye saati ile 17: 00 paylaşılacağı açıklandı. THE MATRİX RESURRECTİONS filminin 22 Aralık 2021 de vizyona gireceği açıklandı.

The Matrix-4 Filmi Konusu

The Matrix-4 filmi ve konusu oldukça etkileyici olmakla birlikte başrollerinde Matrix filminin bütün serilerin de başarılı şekilde yer almış aksiyon filmlerinin vazgeçilmez ismi Keanu Reeves yer almaktadır. Keanu Reeves filmleri, Keanu Reeves  özellikle aksiyon filmlerinde gösterdiği performansla seyircilerinden tam not almıştır. Ünlü oyuncu aksiyon filmlerinin adeta vazgeçilmez ismi haline gelmiştir. The Matrix-4 filmi için de karmaşık bir senoryayla karşılaşmamız çıkması muhtemel aynı zaman da Reeves The Matrix -4 filminin  aksiyonla birlikte bir aşk hikayesi filmi olduğunu da yaptığı röportajda açıkladı. The Matrix Resurretions filmi izle türkçe dublaj versiyonu sinamalarda gösterime girecek. 

The Matrix-4 Filmi Oyuncuları

The Matrix-4 filmi yönetmen koltuğunda Lana Wachowski otorurken, Senaristliğini ise David Mitchell ve Lana Wachowski üstlenmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda '' Neo '' karakterini Keanu Reeves'in canlandırdığı filmin kadrosunda Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith gibi ünlü isimler yer almaktadır. Usta oyuncuların yer aldığı The Matrix-4 filminin 2021 yılında en çok beklenen aksiyon ve macera dolu filmlerinden birisi olacaktır. 

The Matrix-4 Filmi Vizyon Tarihi

The matrix-4 filmi fragmanı izle, pandemi salgının en çok olumsuz etkilediği sektörlerinden biriside ne yazık ki sinama sektörü olmuştur. daha önceleri gösterime girecek olan The Matrix-4 filmi, ne yazıkki vizyona giriş tarihini 22 Aralık 2021 olarak açıklamıştır. Aksiyon filmleri arasında keyifle izleyeceğiniz bu film merakla beklenenler arasında yer almaktadır. Filmin bütün serilerinde ikonokleşmiş kırmızı ve mavi hapları bu filmde ön planda tutulmakla birlikte Bu iki hap arasında seçim yapan izleyiciler, filmle ilgili birbirinden farklı görüntüleri seyretme şansı buluyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.