Kolay Haber

Soluksuz Seyredeceğiniz Birbirinden Heyecanlı 7 Aksiyon Filmi

Kültür & Sanat

Dikkatimizi başka bir alana yoğunlaştırmak istediğimiz anlarda aklımıza gelen ilk şey bir aksiyon filmi seyretmez olur. Yoğun bir düşünce durumunda film seçmek de kolay olmayacağı için film seçme işini sizin için biz üstlendik ve beğenebileceğiniz en iyi aksiyon filmlerinden oluşan 7 filmi bir araya topladık.

En iyi aksiyon filmleri arayışı içinde olanlar için özel olarak hazırlanmış 7 filmlik listemizde tüm zamanların en çok sevilen ve tekrar tekrar seyredilmekten aynı keyfin alındığı filmleri bir araya getirdik.

Ölüm Yarışı

Aksiyon filmi denildiği vakit akla ilk gelen isimlerde Jason Statham’ın başrolünde olduğu filmin aksiyon filmi severler için yeri her zaman ayrı. Kalabalık cezaevleri ve kötü giden ekonomik durum, cezaevlerinde önce kafes dövüşü düzenlemelerini, zaman sonra popülaritesini kaybetmesi ile de ölüm yarışı adı verilen kuralsız otomobil yarışı düzenlemeyi gerektirmiştir. Ölüm yarışlarının favori isminin ölmesi sonucu, yarışlardan elde edilen gelirin düşmesini engellemek için eski yarışçılardan Jensen Ames bir şekilde cezaevine çekilmeye çalışılmaktadır. Her saniyesi aksiyon dolu muhteşem bir filmdir.

V for Vendetta

Geleceğin İngiltere’sinin konu alındığı film, totaliter bir rejim ile yönetilen İngiltere halkının, yönetime karşı ayaklandırılması ve planlanan zamanda parlamento binasında buluşma ayarlanması şeklinde şiddet yoluyla egemenliği geri kazanmanın konu alındığı bir filmdir. İsminden çokça bahsedilmiş hakkında her görüşten farklı bir fikir belirtilmiş olsa da aksiyon filmi olarak incelediğimizde oldukça sürükleyici bir filmdir.

Ayrıca en iyi üç boyutlu 6 film önerilerine de bakabilirsiniz.

Er Ryan’ı Kurtarmak

4 oğlunu da savaşa göndermiş bir anne, 3 oğlunun ölüm haberini aynı anda öğrenir. Annenin tek isteği 4 oğlundan bir tanesinin eve dönebilmesidir. Er Ryan’ı kurtarmaya işte böyle karar verilir. 2. Dünya Savaşı’nı konu alan hüzünlü ve etkileyici bir film olmasının yanı sıra en iyi aksiyon filmleri derlemesinde görmek isteyeceğimiz türden bir filmdir.

Başlangıç

Rüya hırsızlığı konusunda uzmanlaşmış ve bu işi profesyonel olarak yürüten bir ekibe yapılan fikir aşılama teklifi ve iş karşılığında ödenecek yüklü miktarda para, ekibin daha önce denenmemiş fikir aşılama çalışmalarına başlamasını sağlıyor. Muhteşem konusu, kusursuz oyunculukları ve harika olay örgüsü sebebiyle her seyredişte ayrı bir keyif veren tekrar tekrar seyredilesi bir aksiyon filmi.

Hızlı ve Öfkeli

Filmseverler tarafından her bir filmi oldukça beğenilen ve adından çok söz ettiren uzun soluklu bir seri film. Araba aksesuar hırsızlığı yapan suç çetesinin baş üyesinin yakalanması için görevlendirilen ve çeteyi yakından takip eden sivil polisin arkadaşlığa dönüşen hikayesi, artık aksiyon filmleri için bir klasik halini aldı.

Harry Potter

Fantastik film türü içerisinde incelense de esas itibariyle aksiyon filmlerinin en sevilenlerinden biri. Kötü büyücü Voldemort tarafından ailesi öldürülen ve Voldemort’un dünyaya hükmedebilmesi önünde en büyük engel yaşaması olan Harry Potter ve arkadaşlarının, Voldemort’u yok ederek büyücü dünyasını kurtarmasının hikayesidir. Yediden yetmişe birçok kişinin tekrar tekrar seyrettiği bir film serisidir.

Ajan Salt

CIA ajanı Ajan Salt, işini en doğru şekilde yapabilmek için yetiştirilmiş ve işine sadık kalacağına dair yemin etmiştir. Bir itirafçı Ajan Salt’ın Rus ajanı olduğunu iddia eder. Kendini aklamak için kaçmaktan başka şansı olmayan Salt’ın her kaçışı, hakkındaki iddiaları biraz daha doğrular. Kılıktan kılığa girerek hem masumiyetini kanıtlamak hem de düşmanlarını ortadan kaldırmaya çalışan Ajan Salt gerçekte kimdir? Seyirci, Ajan Salt’ın kim olduğunu her sahnede biraz daha sorgulayacak. Gerçeği ise yalnızca Salt biliyor. Angeline Jolie’nin eşsiz oyunculuğu ve başarılı senaryosu ile en iyi aksiyon filmleri arasında yerini alıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.