Kolay Haber

Sezonu Bitirmeden Elinizden Bırakamayacağınız 8 Netflix Dizisi

Kültür & Sanat

Diziseverler için sezonu bitirmeden elinizden bırakamayacağınız en iyi Netflix dizilerinden oluşan birbirinden sürükleyici 8 diziyi derledik. Bir sonraki bölümü seyredebilmek için uykusuz kalsanız da dizi keyfini iliklerinize kadar hissedeceğiniz dizi listesini sizlere sunuyoruz.

En iyi Netflix dizileri kategorisinde hazırladığımız 8 diziden oluşan birbirinden sürükleyici dizi listesi boş zamanlarımız ve bir diziye bağlanma ihtiyacı hissettiğimiz anlar için derledik. Böyle zamanlarda ne seyredeceğiniz kaygısına düşmeden doyasıya dizi keyfi yaşayabilirsiniz.

The End of the F***ing World

Sahip olduğu öldürme içgüdüsü sebebiyle kendine en uygun kurbanı arayan 17 yaşındaki James, kendisine seçtiği kurbanı maceracı ve asi Alyssa’ya aşık olmuş gibi davranarak güven verip öldürmek için en uygun anı kollar. Alyssa ise James ile sıkıcı hayatlarından kaçmak ister. Farklı amaçlarla beraber kaçan iki gencin zaman içerisinde sahte duygularının gerçek aşka dönüşmesini konu alan sevimli bir hikaye.

La Casa De Papel

Bildiğiniz bütün soygunları unutun! Özel olarak seçilmiş ve soygun öncesi çete lideri tarafından çeşitli konularda eğitilmiş sabıkalı çete üyelerinin sıradışı soygununu konu alan dizi hayatla olan bağlarınızı koparıyor.

Narcos

Kolombiya’nın uyuşturucu çeteleri ve gerçek hayattan esinlenerek oluşturulmuş hikayesi ile gangsterler ve uyuşturucu kartellerinin dünyasına konuk oluyorsunuz. Bir dönemin çok sıkı takip edilen dizilerinden biridir.

Kovboy filmi izlemek isteyenlere 7 öneri bilgilerine de bakabilirsiniz.

Sense8

Birbirinden çok uzakta ve tamamen farklı hayatlar yaşayan 8 kişi, bilmedikleri bir özelliklerini fark ediyor. Birbirini hiç görmemiş ve varlıklarından dahi habersiz 8 kişinin telepati ile birbirlerinin hayatlarına nasıl dahil olduğuna şahit olacaksınız.

Modern Family

Final yapan ve tüm sezonu seyrettikten sonra bir sonraki sezonu beklemek için 1 yıl beklemek zorunda kalmayacağınız en iyi Netflix dizilerinden biri. Üç ayrı çekirdek aile ve bu çekirdek ailelerin oluşturduğu geniş ailenin eğlenceli anlarına tanık olacağınız ve vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız muhteşem bir durum komedisi.

the 100

İnsan neslinin yaşanamayacak hale gelen Dünya’yı uzun yıllar öncesi terk ederek uzaya yerleşen insan nesli, hayatta kalmaya çalışıyor. Uzayda kalabildikleri yegane yerin de artan nüfuslarına yetersiz kalması sebebiyle Dünya’ya geri dönmek istiyorlar. Daha önce Dünya’yı hiç görmemiş ve tamamen yapay bir gezegende doğup büyümüş 100 genç, keşif yapmak ya da insan ırkının devamını sağlamak için yaşanabilir olduğundan emin olmadıkları Dünya’ya geri gönderiliyorlar. Peki Dünya, insanoğlunun bıraktığı gibi mi?

How i Met Your Mother

Netflix orijinal içeriği olmasa da şu an tüm hakları satın alındığı için yalnızca Netflix’te bulunan yılların eskitemediği muhteşem durum komedisi. Hayalindeki kadını arayan Ted, Ted’in hayalindeki kadını aramasının yaptığı en büyük hata olduğunu düşünen Barney, Ted’in üniversiteden bu yana arkadaş olduğu Marshall ve kız arkadaşı Lily ve nihayetinde Ted’in hayalinin kadını olduğuna inandığı Robin’in eğlenceli ve sağlam arkadaşlıkları sizi büyüleyecek. Dizinin sizi de hikayeye dahil eden hali sebebiyle bir süre sonra siz de McGee’s Pub isimli mekanda Barney ve Ted ile oturmaya başlıyorsunuz.

Atiye

En iyi Netflix dizilerinden oluşan bir liste hazırlayıp dünyada da seyredilme oranı oldukça yüksek olan Türk yapımı orijinal Netflix dizisini anmamak olmazdı. Yıllardır hiçbir şeyden haberi olmayan Atiye ve Erhan isimli kişilerin kaderi, Göbeklitepe’de tekrar yazılıyor. Ya da daha önceden yazılan kader tekrar mı ediyor deseydik? Belki de bugün tanıştığınız kişi önceden de tanıdığınız ve bugün tanışmanız gereken kişiydi? Atiye’yi seyrettikten sonra her şey mümkün gözükecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.