Kolay Haber

John Wick Chapter 4 Filmi İzle | Filmin Konusu ve Vizyon Tarihi

Kültür & Sanat

John wick chapter 4 filmi izle, john wick chapter 4 filmi fragmanı, john wick chapter 4 filmi konusu, john wick chapter 4 filmi vizyon tarihi, 2020 yılında vizyona girecek olan john wick chapter 4 filmi merakla beklenen filmler arasında yer almaktadır.

John wick chapter 4 filmi 27 mayıs 2022 yılında vizyona girecektir. Filmin konusunda ise John wick 1 de köpeği öldürülen john intikamını almak için geçmişi ile tekrar yüzleşecektir. John wick 1, 2 , 3 seri filminde seyirci karşısına çıktığı ilk günden beri vizyondan düşmeyenler arasında yer almıştır. 2021 yılında vizyona gireceği söylenen film dünyayı saran covid salgını nedeni ile 27 mayıs 2022 yılında gösterime gireceği bildirilmiştir. John wick chapter 4 filmi fragmanı sosyal medya üzerinde yayınlandığı kısa süre içerisinde 9 milyon izlenim alan film seyircileri tarafından oldukça ilgi ile karşılanmıştır. Umarız yakın biz zaman içerisinde gösterime girmesini bekliyoruz.

John Wick Chapter 4 Filmi Konusu

Yer altı dünyası suikastçilerini karşısına alan john wick bu devam filminde de farklı aksiyon dolu bir macerada karşımıza çıkacaktır. İlk bölümde eşinden hatıra kalan köpeğinin ölümü ile geçmişini tekrar karşısına alan deneyimli suikastçi john diğer bölümlerde ise infaz kararını kaldırtmak için mücadele vermişti.John wick chapter 4 filmi konusu merakla beklenirken yapımcı şirket tarafından hala gizemi korunmaktadır. Fakat tahminlere göre john bu bölümde de bu sefer yakın bir dostu için aksiyon dolu bir maceraya gireceği tahmin ediliyor. John wick 3 filmi nde göründüğü eski bir dostundan yardım alan john onu hayatta tutmak için kendi hayatını riske atmıştı.John wick chapter 4 filmi fragmanı görüldüğü gibi de  yine bir dostu için maceraya atılacaktır.

John wick chapter 4 Filmi Oyuncuları

Yönetmen koltuğunda chad stahelski'nin yer aldığı John wick chapter 4 filmi oyuncuları başrollerde Keanu Reeves, Rina Sawayama, Hiroyuki Sanada, Bill Skarsgard, Laurence Fishburne, Scott Adkins ve Donnie Yen'in yer aldığını göreceksiniz. Oldukça etkileyici bir kadroya sahip olan bu film diğer blümlerden daha fazla dikkat çekeceği görünüyor. Scott Adkins ve Donnie Yen gini aksiyon dolu sahnelerin usta oyuncuları bu filme ayrı bir renk katacağını göstermiştir.

John wick chapter 4 Filmi İzle Fragman

John wick chapter 4 filmi fragmanı sosyal medyada yayınlandığı ilk günlerde merak uyandıran filmin kısa sürede 9 milyon izleyiciye ulaşması dikkatleri üzerine çekmiştir. John wick chapter 4 filmi izle, türkçe dublaj ve türkçe alt yazılı olarak 27 mayıs 2022 tarihinde yayınlanacak olan bu film tüm sinemalarda yer alacaktır.John wick chapter 4 filmi izle konusu ise merakla beklenen konular arasında yer almıştır. Detaylı bir açıklama yapılmayan film konusu hakkında izleyicilerin merakını uyandıran durumlardan birisi olmuştur.

">

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.