Kolay Haber

Yavuz Bingöl'ün Acı Günü, Kardeşi Vefat Etti!

Gündem

Uzun zamandır annesinin alzheimer hastalığı sebebi ile zor günler geçiren Yavuz Bingöl gelen acı haberle yıkıldı. Yavuz Bingöl'ün bir süredir kanser tedavisi göre kız kardeşi Fatma Efsun Pul hayatını kaybetti. Acı haberi alan Yavuz Bingöl üzüntüye boğuldu.

Annesinin hastalığı nedeniyle zor bir süreç geçiren Yavuz Bingöl kız kardeşinin ölümü ile sarsıldı.

Yavuz Bingöl'ün Kanser Tedavisi Gören Kız Kardeşi Vefat Etti

Türk halk müziğinin tanınan isimlerinden Yavuz Bingöl aile hayatında zor günler yaşıyor. Annesi alzheimer olan ünlü sanatçı kız kardeşinin ölüm haberini aldı. Annesinin hastalığı ile duygusal bir süreç geçiren Yavuz Bingöl, kız kardeşini kaybetmenin acısını yaşıyor. Ünlü sanatçıya bu zor günlerinde dostları destek olmaya çalışıyor.

Annesi alzheimer olan Yavuz Bingöl'ün kız kardeşi Fatma Efsun Pul bir süredir kanser tedavisi görüyordu. 51 yaşındaki Fatma Efsun Pul hayatını kaybetti. 1 çocuk annesi olan kız kardeşini kaybetmek Yavuz Bingöl'ü yıktı. TRT'den emekli olan Fatma Efsun Pul'un bir kız çocuğu vardı.

Annesinin hastalığı üzerine aldığı ölüm haberi Yavuz Bingöl'ü üzdü.

Annesi De Alzheimer

Türk halk müziğinin gözde isimlerinde Yavuz Bingöl'ün annesi de alzheimer hastası. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda annesinin videosunu izleyen Yavuz Bingöl duygusal anlar yaşamıştı. Yavuz Bingöl'e programda annesinin saz çalıp şarkı söylediği bir video izletildi. Videoyu izledikten sonra duygusal anlar yaşayan Yavuz Bingöl annesinin alzheimer olduğunu söyledi. Yavuz Bingöl alzheimerın çok duygusal bir hastalık olduğunu belirtirken annesinin sağlıklı görmenin sevincini yaşadı. Ünlü sanatçı "Onu sağlıklı görünce çok duygulandım. En son beni unuttu" şeklinde konuştu.

Yavuz Bingöl Kimdir?

Kız kardeşinin ölüm haberi ile gündeme gelen Yavuz Bingöl ünlü Türk Halk Müziği sanatçısıdır. 1964 yılında doğan ünlü sanatçı aslen Kars Sarıkamış'lıdır. Yavuz Bingöl'ün Oğuz ve Fatma adında 2 kardeşi vardır. Sanatçı çok küçük yaşlardan beri içinde olduğu müzik konusunda eğitim almıştır. Müzik kariyeri ile bilinen Yavuz Bingöl birçok televizyon dizisinde de yer almıştır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.