Kolay Haber

Usta Oyuncu Coşkun Göğen Sinemaya Dönüyor

Gündem

Antalya'da yaşayan Yeşilçam oyuncusu Coşkun Göğen 3 film ile sinemaya geri döndüğünü açıkladı. Rol alacağı sinema filmleri hakkında açıklama yapan usta oyuncu bakımlı olmayı ne kadar önemsediğini de anlattı.

Coşkun Göğen 3 farklı film ile izleyici karşısına çıkacak.

Yeşilçam Oyuncusu 3 Sinema Filmi İle Anlaşma Sağladı

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Coşkun Göğen 3 farklı fiml projesi ile sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Aydemir Akbaş ile rol alacağı filminin set hazırlıklarının başladığını belirten oyuncu diğer 2 filmle de anlaşma sağladığını belirtti. Üst üste gelen projeleri sevdiğini açıklayan oyuncu sinemanın ruhunu yenilediğini söyledi.

Antalya'da yaşayan usta oyuncu Coşkun Göğen bir plajda eğlence müdürü olarak çalışıyor. Coşkun Göğen yaptığı açıklamada Aydemir Akbaş ile rol alacağı komedi filminin set hazırlıklarının başladığını, aslında setin daha erken kurulacağını ancak Korona virüs sebebi ile ertelendiğini söyledi. Deneyimli oyuncu anlaştığı 2 sinema filmi daha olduğunu alt kadronun tamamlanmasını beklediklerini de sözlerine ekledi. Alt oyuncular toparlandığında setin kurulacağını belirten usta oyuncu çalışmayı çok sevdiğini de sözlerine ekledi. Özellikle sinema yapmayı çok sevdiğini anlatan Coşkun Göğen, sinemayı vazgeçilmezi olarak tarifledi. Sinemanın ruhunu yenilediğini belirten usta oyuncu yeni projeleri sebebi ile de oldukça heyecanlı.

Coşkun Göğen sinema projeleri ile beraber kişisel bakımına gösterdiği özenden de bahsetti.

Coşkun Göğen: Her Daim Bakımlı Olmam Gerekiyor

İşi gereği her zaman bakımlı olmaya özen gösterdiğini belirten Coşkun Göğen hayatta 3 şeyi asla değiştirmediğini belirtti. Sinemayı, et aldığı kasabı ve kuaförünü değiştirmediğini söyleyen Yeşilçam oyuncusu her daim bakımlı olması gerektiğini söyledi. Coşkun Göğen 10 yıldır aynı kuaföre gittiğini söyleyerek " Kuaförüm Ahmet Aydın neyi nasıl istediğimi çok iyi bilir. Koltuğuna otururum, traş eder beni, süsler ve işe uğurlar" dedi.

Coşkun Göğen'in vazgeçilmezim olarak bahsettiği sinema aşkının yanında işine ve kendine gösterdiği özen de dikkat çekti. Usta oyuncunun kişisel bakımına son derece özen gösterdiğini de belirttiği açıklamasında verdiği sinema projeleri haberi ise sevenlerini mutlu etti. Usta oyuncunun filmleri merakla beklenmeye başlandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.