Kolay Haber

Uşakta Korkunç Kaza / Araç Alev Topuna Döndü

Gündem

Uşakta şarampole uçan araç takla attıktan sonra alev topluna döndü, Yanan araçtan kendisini atan araç sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Son Dakika Kaza Yapan Araçta Can Pazarı

Uşak- Kütahya karayolu üzerinde takla atarak şarompole yuvarlanan araç alev topuna dönerken araç sürücüsü son dakikada kapıdan kendisini atarak yanmaktan kurtuldu. Olay akşam saatlerinde Uşak- Kütahya Beylerhan köyü kavşağında meydana geldi direksiyon hakimiyetini kaybeden 52 yaşındaki Abdullah Kurmen şarampole uçarken önce takla attı sonra da alev almaya başladı. Son anda kendisini araçtan atan Kurmen yanmaktan kıl payı kurtuldu.

Olayla İlgili Sorşturma Başlatıldı

Can kaybının yaşanmadığı kazada olay yerine birden fazla polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken yanan arabadan kendisini atmayı başaran 52 yaşındaki sürücü Abdullah Kurmen Uşak Ünüversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastahanesine kaldırırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri kazadan sonra kapanan trafiği normal hale getirdi. Uşakta yaşanan kaza sonrası yollar trafiğe kapandı. Uzun kuyrukların oluşmasına sebep olan kaza da can kaybı yokken kazanın nedeni hakkında polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.