Kolay Haber

Ümraniye'de Korku Dolu Anlar! Peş Peşe Patlamalar Duvarın Çökmesine Neden Oldu

Gündem

Ümraniye'de 2 katlı bir iş yerinin üst katında çıkan yangın korkuya sebep oldu. Çıkan yangında üst katta bulunan kimyasal malzemeler ve piknik tüpü patladı. Yaşanan korku dolu anlar bir bir kameraya yansırken yangında 1 kişi hafif yaralandı.

Ümraniyede 2 Katlı İş Yerinde Çıkan Yangın Binanın Duvarının Çökmesine Neden Oldu

Ümraniyede 2 katlı iş merkezin üst katında çıkan yangında iş yeri içinde bulunan kimyasal malzemeler ve piknik tüpü patladı. Patlamada 1 kişi yaranırken korku dolu anlar kameraya yansıdı. 

Ümraniyede çıkan yangın Parseller Mahallesi Firüz Sokakta 2 katlı bir iş yerinin üst katında saat 21: 00 sıralarında  gerçekleşti. Oluşan yangın da bina içinde bulunan kimyasal malzemeler ve piknik tüpü yangının büyüyerek patlamasına sebep oldu

ALEVER 2. KATI TAMAMEN SARDI

Alınan bilgilere göre iş yerinin alt katında marangoz malzemelerinin bulunduğu üst katında ise kimyasal malzemelerin bulunduğu yangının kimyasal malzemeler den dolayı hızla yayılarak üst kata tamamen yayıldığı duyuruldu. 

YANGIN BİNANIN DUVARININ ÇÖKMESİNE SEBEP OLDU

Üst katta bulunan kimyasal malzemeler ve piknik tüpü sonucu patlayarak hızla yükseldiği açıklandı. Yaşanan patlamada binanın dışı yıkılırken bina önünde duran bir aracın maddi hasar gördüğü belirtildi. Yaşanan patlama anı olay yerinde bulunan vatandaşların cep telefonları kameralarına an ve an yansıdı. Çevrede buluna n vatandaşların üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. polis ekipleri çevre emniyetini sağlarken, itfaiye ekipleri çıkan yangını söndürdü. Sağlık ekipleri olay yerinde yaralanan yaralıya ilk müdahaleyi sağladı. Konuyla ilgili araştırma devam ediyor. 

İHA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.