Kolay Haber

Tv8 Haydi Şimdi Kampanyasına (Dizüstü Bilgisayar) Nasıl Bağış Yapılır ve Katılınır?, Haydi Şimdi Kampanyasına Nasıl Sms Gönderilir?

Gündem

Acun Ilıcalı Twitter Hediye dizüstü bilgisayar başvurusu nasıl yapılır? Haydi Şimdi bilgisayar kampanyası, 20 Eylül Pazar akşamında saat 23.15'ten itibaren TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak

Haberkolay.net - Acun Ilıcalı Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda "Dizüstü bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitimde büyük zorluk çeken kardeşlerimiz var bu durum hepimizi çok üzüyor" diye tweet attı. İkinci tweet'inde ise "Kardeşlerimizin eğitim'den mahrum kalmamaları için pazar akşamı TV8 de büyük bir kampanya düzenliyoruz hep beraber onları desteklemek için elimizden geleni yapalım" .

Covid-19 salgını dolayısıyla okullar uzaktan eğitime geçiş yapmıştı. Uzaktan eğitime destek vermek amacıyla büyük bir adımda Acun Ilıcalı'dan geldi. Acun Ilıcalı dizüstü bilgisayar kampanyasını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Acun Ilıcalı, evde bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitim alamayan öğrenciler için bir kampanya düzenleyeceğini söylemişti. Laptop bilgisayarlar düzenlenecek kampanyanın ardından ihtiyaç sahiplerine dizüstü bilgisayar dağıtılacak.

Hediye dizüstü bilgisayar başvurusu nasıl yapılır?

TV8' sahibi Acun Ilıcalı, twitter hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere dizüstü bilgisayar hediyesi için bir kampanya başlatılacağını söyledi. Acun Ilıcalı yeni bir kampanyaya imza atmaya hazırlanıyor. Kovid-19 salgını nedeniyle okullar uzaktan eğitime geçiş yapmıştı. Uzaktan eğitime destek vermek amacıyla bir hamle de Acun Ilıcalı'dan geldi. Acun Ilıcalı laptop kampanyasını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

ACUN ILICALI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR KAMPANYASI NE ZAMAN?

Covid-19 pandemisi nedeniyle okullar uzaktan eğitime geçiş yaptı. Dersleri evinde bilgisayar başında online olarak takip edebilen öğrencilerin yanı sıra eşit imkanlara sahip olamayanlar da var.

Acun Ilıcalı uzaktan eğitime destek kampanyasını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Eğitimde fırsat eşitsizliğini bir nebze olsun kırmak isteyen Ilıcalı, "Dizüstü bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitimde büyük zorluk çeken kardeşlerimiz var. Bu durum hepimizi çok üzüyor." ifadelerini kullandı.

Haydi şimdi kampanyasına nasıl bağış yapılır ve katılınır?

Dizüstü bilgisayar ihtiyacı olan öğrenciler için yapılacak kampanya Pazar akşamı düzenlenecek. Düzenlenecek kampanyanın ardından ihtiyaç sahiplerine dizüstü bilgisayar dağıtılacak. Başvuru alınıp alınmayacağı henüz bilinmiyor.  EĞİTİM Yaz 2868'e gönder yapılıp 10 TL destek bağışı yapılıyor. TÜRK KIZILAY MOBİL ÇAĞRI MERKEZİNDEN de yapılabiliyor.

Tv8 haydi şimdi nasıl sms gönderilir?

Ayrıntılar Bugün Tv8'de saat: 23:15'de açıklanacak Açıklandığında detayları ile birlikte haberimizde yayınlayacağız.  EĞİTİM Yaz 2868'e gönder yapılıp 10 TL destek bağışı yapılıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.