Kolay Haber

Türk Hamamını Merak Eden Japon Turist Tellakçının Ahlaksız Teklifine Maruz Kaldı

Gündem

Türkiye'yi ziyarete gelen ve Türk tarihini yakından ilgilendiren Türk hamamına giden Japon turistin yaşadığı taciz olayı sosyal medya yoluyla ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Japon Turist Hamamda Üst Üste Sapık Tellakçının Tacizine Ve Ahlaksız Teklifine Maruz Kaldı

Türkiyeyi turistlik amaçlı ziyaret eden Japon turist Türk hamamında yaşadığı taciz olayını sosyal medya hesabında paylaştı. Yapılan paylaşımda Japon turist önce tellağın tacizine uğruyor daha sonra hamamda bulunan başka bir adamın '' seninle sevişmek istiyorum'' teklifiyle karşılaşıyor. 

Japonyadan Türkiyeye gelen ve Türk hamamını ve tarihsel dokusunu merak eden turistin başına gelmeyen kalmadı. Madur turist önce hamamdaki tellağın sapıklıklarına maruz kaldı daha sonra da hamam da bulunan başka kişi tarafından seninle sevişmek istiyorum şeklinde sözlü tacize uğradı. Japon turistin yaşadıkları üzücü olayları uzun süredir türkiyede yaşayan bir başka japon arkadaşı sosyal medya sayfasında paylaştı. 

TELLAKTAN ÜST ÜSTE AHLAKSIZ TEKLİF VE TACİZ

Türk hamam kültürünü merak eden genç turist hamamda görevli tellağın üst üste cinsel tacizine maruz kalarak cinsel organına defalarca vurduğunu ifade etmiştir. Tuirs aynı zaman da hamamda tanıştığı yaşlı bir adamın da sözlü tacizine maruz kalmıştır. 

''SENİNLE SEVİŞMEK İSTİYORUM''

Japon turist hamamda tanıştığı yaşlı adamın sözlü tacizine maruz kalmış yaşlı adamın gönderdiği mesajlarda '' Ne zaman aramak istersen ara, seninle sevişmek istiyorum ve takılmak istiyorum'' yazıları bulundu. Genç japon turist yaşanan üzücü olaydan sonra sosyal medya hesabında '' Hamamlar Tehlikeli'' mesajını paylaştı. Uzun süredir Türkiyede yaşayan Japon sosyal medya fenomeni Yoshi Enomoto ise sosyal medya sayfasında turistin başından geçen üzücü olay hakkında açıklama yaptı. 

HAMAMCILAR TELLAĞI ARIYOR

Yaşanan taciz skandalının ardından harekete geçen hamamcılar harekete geçti. İstanbul Hamam Sıhhi Banyo Kaplıca Sauna Masaj Salonu İşletmecileri Esnaf Odası olayı duyduklarını belirterek, konuyla ilgili inceleme başlattıklarını açıkladı. Yapılan taciz olayının hangi hamam ve tellağa ait olduğunu araştırılmasının devam ettiğini Oda temsilcisi yaşanan üzücü  olayla ilgili araştırmaların son bulması durumunda açıklama yapılacağını duyurdu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.