Kolay Haber

Survivorda Dokunulmazlığını Kazanan Takım

Gündem

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'de yeni gelişmeler yaşandı. Dokunulmazlık oyununda hangi takımın kazandığı ve eleme potasına giren isimler merak edildi.

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 heyecan dolu yarışmalarıyla izleyenlere güzel dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Ekranlara gelen 2. Dokunulmazlık oyununda kimin kazandığı seyirciler tarafından merak edildi. Aynı zamanda en son yayınlanan bölümde 2. Eleme adayı da belirlendi. 
Eleme adayının belirlenmesi sonrası bir takım dağılmış oldu. Yeni takımın oluşmasıyla Survivor'da başka bir döneme girilmiş olacağı kaydedildi. 

Survivor'da 2. Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?
Survivor 2020’nin sonuna yaklaşırken, haftanın 2. dokunulmazlık oyunu da oynandı. Ardından ilk eleme adayı da 31 Mayıs tarihinde yapılan konseyin ardından belirlendi. Yarışmanın ödeülünün erzak olduğunun açıklanmasının ardından yarışmacılar kanlarının son damlasına kadar mücadele etti. Kazanan takım ise 10-5 skor tablosuyla Gönüllüler takımı oldu.
Bu durumda son iki haftada oynanan 4 dokunulmazlığı da Gönüllüler takımı kazanmış oldu. Son bölümde Ünlüler takımında 1 yarışmacının eleneceği anlaşıldı.

2. Eleme Adayı Kim Oldu?
Survivor 2020’de 4 dokunulmazlık oyununda da kaybeden Ünlüler takımından Yunus Emre, Elif ve Aycan'ın ardından Sercan Yıldırım da eleme potasına girdi. Ünlüler takımının dağılması sonrasında ise Gönüllüler takımından 7, Ünlüler takımından ise 3 kişi birleşerek 5'e 5 yeni takımların oluşacağı öğrenildi.

Takımlar Nasıl Birleşecek?
Acun Ilıcalı yarışma sırasında yaptığı açıklamada takımların nasıl oluşacağına dair ipuçlarını paylaştı. Ilıcalı, "Bu hafta sembol finalinin sonucunda 1 kişi direk çeyrek finale kalacak. Çarşamba günü bir konsey olacak ve yeni takımlar belirlenecek. Parkurda hepiniz yarışacaksınız ve en iyi 2 isim takım kaptanları olup kendi takımlarını oluşturacaklar. Elemeden hemen sonra bütün oyunlarda kadın ve erkekler karışık oynayacak" ifadelerini kullandı.

Mobilya Çekini Kim Kazandı?
Survivor dokunulmazlık oyununu Gönüllülerin kazanmasının ardından 10 bin liralık mobilya çeki de takımın oldu. Konseyde ise yapılan oylama sonunda Elif ve Yunus Emre'den sonra eleme adayı olan isim Aycan olmuştu.

Acun Ilıcalı, konseyde eleme adayı belirlemek amacıyla yarışmacılara karma olarak yarışacaklarını açıkladı.  Ilıcalı’nın açıklamasına göre ilerleyen yarışmalarda kadın ve erkek yarışmacıların beraber yarışabileceği anlaşıldı.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.