Kolay Haber

Süper Loto Ödülü 30 Milyon TL Oldu

Gündem

Haftada 3 gün yapılan Süper Loto çekilişinin 15 ekim 2020 tarihli rakamları açıklandı. Son çekilişlerde 6 rakamı tutturan kimsenin olmaması ile devreden ödülün miktarı 30 millyon liraya kadar yükseldi. Her hafta çekilişe katılan vatandaşlar ise büyük ödülün sahibi olup olamadıklarını merak ediyor.

Çekilşe katılan vatandaşların merakla beklediği Süper Loto 15 ekim sonuçları açıklandı. 6 rakamı bilenların 30 milyon lira ödül alacağı Süper Loto sonuçları araştırılmaya başlandı.

Süper Loto 15 Ekim Rakamları Belli Oldu

30 milyon lira büyük ödülü olan Süper Loto'nun 33. çekilişi 15 ekim günü gerçekleşti. Haftanın 3 günü düzenlenen çekilşte kazanan isimler merak ediliyor. 60 rakam içinden 6'sını da doğru bilenlerin büyük ödülü alacağı çekişteki şanslı rakamlar ise dün akşam açıklandı.

Süper Loto'nun 15 ekim çekiliş sonuçlarına göre şanslı rakamlar şu şekilde; 1- 30- 31-42- 47- 59. Süper Loto'da 4 ya da 5 rakam bilen vatandaşlar ise ne kadar ikramiye alacaklarını merak ediyor.

İkramiye Havuzunun Dağıtım Oranı Nedir?

İkramiye havuzundan 6 kategoride dağıtılan ikramiyelerin de belirlendiği Süper Loto'nun büyük ödül miktarı 29 milyon 898 bin 455 TL olarak açıklandı. Tüm rakamları bilenler büyük ödülü alacakken diğer kategorilerde de ikramiyeler dağıtılacak. Süper Loto'da 6 rakamı bilen, 5 rakamı bilen , 4 rakamı bilen , 3 rakamı bilen ve 2 rakamı bilen vatandaşlar farklı miktarlarda ikramiye alacaklar. Bu ikramiyeler Süper Loto cirosunun % 55'ine denk gelecek şekilde dağıtılmaktadır.

İkramiye havuzunun % 42'si 6 rakamı bilen  1. kategoriye verilir. 2. kategori %9, 3. kategori %14, 4. kategori %17 ve 5. kategori ise %18 oranındaki mikarı paylaşmaktadır. İkramiye dağıtım oranının Türkiye Varlık Fonu'nun onayı ile arttırılması ya da düşürülmesi ise mümkündür.

Süper Loto Hangi Çekiliyor?

Haftada 3 gün çekilen Süper Loto'nun günleri de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Online olarak ya da bayilerden bilet alarak çekilişta şansını denemek isteyen vatandaşlar salı, perşembe ve pazar günleri Süper Loto'da şanslarını deneyebilirler.

Süper Loto dışındaki farklı günlerde de şans oyunları oynanmaktadır. On Numara pazartesi günleri çekilir. Çılgın Sayısal Loto pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri çekiliyor. Cuma günleri hiçbir şans oyununun çekilişi olmazken Şans Topu ise çarşamba günleri çekiliyor.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.