Kolay Haber

Son Dakika 9 Ekim Koronavirüs Tablosu Açıklandı. Bakan Kocadan Gençlere Çağrı '' Çıkış Yolunu Gösterin''

Gündem

9 Ekim Türkiye geneli koronavirüs tablosu açıklandı. Koronavirüs sebebiyle Türkiye genelinde son 24 saat içinde 206 kişi hayatını kaybetti. işte ayrıntılar...

Son Dakika Haberi 9 Ekim Koronavirüs Tablosu Açıklandı. Kocadan Gençlere Önemli Çağrı

9 Ekim Türkiyenin Koronavirüs tablosu açıklandı. Koronavirüs salgını nedeniyle son 24 saat içinde Türkiyede toplam 206 kişi yaşamını yitirdi. Ynei vaka sayısı 28 bin 645 oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gençlere çağrıda bulunarak "Gençler, bize salgından çıkış yolunu gösterin! Yeni vakalarda en yüksek oranı sizler oluşturuyorsunuz. Hastalığı fark etmeden bulaştırmanız çok kolay! Covid’siz günlerin özlemini en çok duyansa sizlersiniz. Aşınızla, günlük hayatınızla bize örnek olsanız… Şu tablo çook değişir!"  açıklamalarında bulundu. 

9 Ekim 2021 Türkiyenin güncel koronavirüs tablosu açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Türkiyede 348 bin 856 Kovid-19 testi yapıldı, 28 bin 645 kişinin testi pozitif çıktı, 206 kişi yaşamını yitirdi. İyileşen sayısı ise 24 bin 217 oldu.

İLLERE GÖRE AŞILAMA

Türkiyede bugüne kadar toplam aşılama sayısı 112 milyon 225 bin 352' ye yükseldi. Son 24 saat içinde ise kovid aşısı toplam 187 bin 589 doz aşı uygulandı. 2 doz aşı uygulamasının yapıldığı en yüksek 10 il Kırklareli, Muğla, Ordu, Çanakkale, Amasya, Eskişehir, Edirne, Osmaniye, Balıkesir ve Burdur oldu. En az iki doz aşı yapılanların en düşük olduğu iller ise Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Muş, Mardin, Bitlis, Siirt, Bingöl, Ağrı ve Bayburt olarak sıralandı.

BAKAN KOCADAN GENÇLERE ÇAĞRI '' ÇIKIŞ YOLUNU GÖSTERİN'' 

Türkiyenin koronavirüs verilerini güncel şekilde Twitter hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Gençler, bize salgından çıkış yolunu gösterin! Yeni vakalarda en yüksek oranı sizler oluşturuyorsunuz. Hastalığı fark etmeden bulaştırmanız çok kolay! Covid’siz günlerin özlemini en çok duyansa sizlersiniz. Aşınızla, günlük hayatınızla bize örnek olsanız… Şu tablo çook değişir!"açıklamalarında bulundu. 

9 EKİM KORONAVİRÜS TABLOSU

8 EKİM TÜRKİYE KORONAVİRÜS TABLOSU

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.