Kolay Haber

Sivas'ta Pitbull Dehşet Saçtı, Polis Memuru Ve Gece Bekçisi Yaralandı

Gündem

Sivas'ta beslenmesi yasak olan köpeği gezdirdiği ihbarı üzere olay yerine gelen polis memuru ve gece bekçisi Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

Sivasta İhbar Üzerine Bölgeye Giden Polis Memuru Ve Gece Bekçisi Pitbull Saldırısında Yaralandı

Sivasta beslenmesi yasak olan pitbull cinsi köpeği gezdirildiği ihbarı  üzerine olay yerine giden polis memuru ve gece bekçisi köpeğin saldırısına uğradı. Saldırıda kolundan ısırılan bekçi hastaneye kaldırıldı.

Sivasta Pitbull Cinsi Köpek Dehşet Saçtı

Sivasta yaşanılan köpek saldırısı olayı Yenimahalle 3. sokakta meydana geldi. K. T. ve ağabeyi Ş. T. kendilerine ait olan pitbull cinsi köpeği gezdirmek için köpekle sokağa çıktı. Köpeği gören mahalle sakinleri gezdirilmesi yasak olan köpeği ihbar için polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ve gece bekçisi köpeğin saldırısına uğradı. Saldırgan köpek gece bekçisini ayağından ısırdı. Olay yerindeki polis memuruda köpeğin saldırısıyla kolundan yaralandı. Köpek Sivas belediyesi ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilerek barınağa götürüldü. Olay yerinde yaralanan polis ve gece bekçiside ambulansla hastaneye götürüldüler. 

Köpeğin Sahibi Göz Altına Alındı

Pitbull saldırısı sonucu kolundan ve bacağından yaralanan polis memuru ve gece bekçisi hastanede tedaviye alınırken köpeğin sahibi K. T. ise sağlık kontrolünden geçtikten sonra beslenmesi yasak olan köpeği bulundurmak suçundan ifadesi alınmak üzere Yenimahalle polis merkezine götürüldü. 

İHA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.