Kolay Haber

Rize'de Korkunç Olay! Küçük Kıza Zorla Ateş Ettirdi

Gündem

Rize'de tabanca ile ateş ettirilen 6. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki küçük kız çocuğunun görüntülerinin sosyal medya mecralarında yayılması bir anda infiale sebep oldu.

Rizede Skandal Görüntüler Sonrası Küçük Kız Ve Babası Konuştu

Rizede 7 yaşındaki küçük kız çocuğuna tabanca verilerek ateş ettirilmesi ve bu görüntülerin sosyal medya mecbabasında yayılması kısa zaman da infiale neden oldu. Yaşanan sknadal olay sonrası kızın ailesinden ilk açıklama geldi. Kızın İstanbulda yaşayan ailesi yaşanan olayın 5 sene önce Rizede yaşandığını sosyal medyaya yeni düştüğünü ateş açılan silahın kuru sıkı olduğunu belirtti. 

Rizede yaşanan skandal olay Mustafa Arslan 7 yaşındaki  yiğeni Şevval Arslana verdiği silahını vererek ateş ettirdi. Vurulma tehlikesi yaşayan Arslan yaşananları cep telefonuna kaydetti. Yaşanan olayın  yıl öncesine dayannması kaydedilen görüntülerin daha yeni sosyal medya mercalarında yayıldığı kullanılan silahın da kuru sıkı olduğu öğrenildi. Şevval Arslanın yaptığı açıklamada“Beş sene falan olmuştur. İkinci sınıf ya da üçüncü sınıfa gidiyordum o zaman. Köydeydik. Köyde amcamdan silah istemiştim. Ben de atmak istemiştim. Sonra amcam attırmıştı bana, izin vermişti. Kurusıkı silah. 7-8 yaşındaydı. Şu an 11 yaşındayım” dedi.

ŞEVVAL ARSLANIN BABASINDAN AÇIKLAMA '' MERMİ YOK, KURU SIKI ''

Şevval Arslanın babası Fuat Arslan yaptığı açıklamada yaşanan olayın  sene önce olduğu kızının 7 yaşında olup 6, sınıfa gittiği yaz tatili için köye babaannesinin yanına gittiği amcasının orda kuru sıkı silah attırdığını açıkladı. Fuat Arslan; Mermi gelse zaten eve bir zarar verir veya kendine zarar verirdi. Mermi yok çünkü kuru sıkı. Laf çıkıyor başka bir şey yok, 5 sene evvel olan bir olay. Kızın babasıyım. Attıran kişi de benim kardeşim. Olay Rize’de oldu” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.