Kolay Haber

Oyuncu Birol Ünel hangi hastalıktan öldü "Duvara Karşı"

Gündem

Haberkolay.net - Yönetmen Fatih Akın ona “serseri” ve “baş belası” dedi . “Benim çocuk çok kötü”. Birol Ünel, Akın’ın ilk büyük çok izlenen filmi “Duvara Karşı” da Cahit’i canlandırdı ve bu Cahit, hepsi ve daha fazlasıydı.

Neredeyse tamamen kaybolmuş, destek bulmak için kenetlenecek hiçbir yeri olmayan ve sonra Sibel (Sibel Kekilli) ile tanıştığı zaman tekrar umut çeken vahşi bir ruh. Onunla, yarısı provokasyondan, yarısı da muhafazakar Türk ailesinden kaçmak için evlenir.

Ancak bir rahatlık evliliği, geleceği olmayan bir aşk olsa bile gerçek bir aşka dönüşür. Birol Ünel bu rolüyle haklı olarak kutlandı. 2004 yılında Alman Film Ödülü’nü aldı. Çürüyen ve öfkeli Canit’i etkileyici bir mizah, çaresizlik ve saldırganlık karışımıyla oynadı.

Bu başlangıcı klasik anlamda uzun vadeli bir kariyere dönüştürebilmesi için muhtemelen çok fazla olan bir karışım. Akın’ın yine uyumlu olmayan, çok yetenekli ama agresif aşçı Shayn’ın hit filmi “Soul Kitchen” (2009) ‘da oynadı. Daha küçük filmlerde birkaç benzer rol izledi: eski satıcılar, bit pazarı bohemleri, hepsi kendilerine pek uymayan bir yoğunluk ve tutku ile donatıldı.

2014’te SZ’ye neredeyse patlayan bir röportajda “Asla iyi bir çocuk olmak istemedim” dedi, ancak elinde bir bira şişesiyle gelip önce beyaz bir şarap sipariş etti: “Ne halk için ne de başka türlü Ben sadece kendi tavrıma sahip, hayatındaki sarhoşluğa ihtiyaç duyan biriyim. ” Oyuncu Birol Ünel hangi hastalıktan öldü Ünel , alkolizmini 2008 yılında kamuoyuna duyurdu. O sırada filmin “mükemmelleştirilmiş endüstrisinde bir açıklama yapmak” istediğini söyledi. Perşembe günü, 59 yaşında Berlin’de Friedrichshain’deki bir hastanede kanserden öldü. Bir oğul bırakır

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.