Kolay Haber

Motorine Zam Üstüne Zam

Gündem

Geçtiğimiz hafta Cuma günü akaryakıta zam gelmiş EPGİS tarafından açıklama yapılmıştı. Hafta sonu tatilinin ardından yeni yapılan zamlardan sonra motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak kaydıyla 23 kuruş daha zam geldi. İşte ayrıntılar...

Motorine Bir Zam Daha Bu Geceden İtibaren Geçerli Olacak

Geçtiğimiz hafta Cuma günü motorine gelen zamdan sonra ikinci bir zam dalgasıda bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 23 kuruş şeklinde yansıtıldı. EPGİS tarafından yapılan açıklamada hafta sonu tatilinin ardından yeni yapılan zamlarda motorinin fiyatı 23 kuruş zam şeklinde belirlendi açıklamaların da bulunuldu. 

Enerji, Petrol, Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) geçen hafta yaptığı açıklamada motorine 41 benzine ise 14 kuruş zam geldiğini ifade etmişti. EPGİS yaptığı son açıklamada mtorine gelen zammın tekrar güncellenerek 23 kuruş daha eklendiğini açıkladı. 

PİYASADA ARTAN DOVİZ KURU ZAMLARIN GELMESİNE SEBEP OLDU

Son zamanlarda hızla artan döviz kuru ve petrol fiyatları akaryakıta yansıyor. üç günde üst üste zam gelen motorinin litre fiyatı 8 lirayı geçerken Benzine ise litre fiyatına 14 kuruş zaman yapıldı. 

EPGİS YAPILAN SON ZAMMI AÇIKLADI

EPGİS tarafından yapılan açıklamada 19. 10. 2021 tarihinden itibaren motorine 23 kuruş pompa fiyatına yansıyacak şeklinde zammın gerçekleştiğini ifade etmişti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.