Kolay Haber

Milan ın Forvet yıldızı İbrahimoviç, Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı!

Gündem

Haberkolay.net - Geçen hafta sonu, Zlatan Ibrahimovic Bologna'ya karşı 2-0'lık galibiyette iki kez ikna etti ve gol attı. Şimdi 38 yaşındaki çocuk şimdilik bir ara vermek zorunda. İsveçli'ye Covid-19 bulaştı. 

AC Milan'dan forvet yıldızı Zlatan Ibrahimovic (38) corona virüsü için pozitif test yaptı . Bu, Perşembe akşamı Norveç kulübü FK Bodo / Glimt ile Avrupa Ligi ön eleme maçından önce İtalyanlar tarafından açıklandı. Milan, "Sorumlu sağlık yetkililerine haber verdik ve oyuncu derhal karantinaya alındı" dedi. İsveçli'nin takımındaki diğer tüm testler negatif çıktı.

Öğleden sonra İsveçli de hastalığı hakkında kişisel olarak konuştu. İbrahimoviç, Twitter'da her zamanki karamsar tarzıyla şunları yazdı: "Covid bana meydan okuma cesaretine sahipti. Kötü fikir."

Ibrahimovic, mevcut sezon için Rossoneri'ye geri dönmüştü ve en son Serie A'nın 1. maç gününde mükemmel bir başlangıç ​​yaptı . Eksantrik hücum oyuncusu , FC Bologna'ya karşı güvenli 2-0 galibiyetinde her iki golü de attı (35./51. penaltı vuruşu). 39 yaşındaki daha sonra "Benjamin Button gibiyim. Ben yaşlı doğdum ve genç öleceğim" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.