Kolay Haber

Manavgat'ta Yangından Mucize Kurtuluş

Gündem

Antalya'nın Manavgat ilçesinde öldüğü sanılan Osman Korkmaz'ın alevlerin arasından çıkarak 3 saat boyunca dağda yürüyerek sağ kaldığı öğrenildi.

Manavgatta Yandığı Sanılan Kişi Mucize Kurtuluşunu Anlattı

Antalyanın manavgat ilçesinde çıkan yangında öldüğü sanılan kişinin alevler arasında 3 saat boyunca dağda yürüyerek sağ kalmayı başardığı öğrenildi. 68 yaşındaki Osman Korkmaz başından geçenleri anlatırken dumandan etkilenmesi şüphesiyle manavgat devlet hastanesine kaldırırdı. 

Manavgatta Yangında Mucize Kurtuluş

Manavgatta evi yanan Osman Korkmaz yaşadığı korku dolu anatırken hayatında ilk defa böyle büyük bir yangın yaşadığını hayatta kalma mücadelesi için 3 saat boyunca yürüdüğünü anlattı. Yangın sonrası herkesin hayatta kalma ve malını kurtarma çabasına girdiğini anlatan korkmaz alevlerin bulundukları mahalleye uzak olmasına rağmen çok hızlı yayıldığını anlattı.

Osman Korkmaz Başından Geçenleri Anlattı

Manavgatta orman yangınında öldüğü sanılan Osman Yılmaz yaptığı açıklamalar da; ''Gece yarısından sonra alevler mahalleye ulaştı. Ateş evleri sardı. Duman nedeniyle mahalleden çıkamadım, iki ateş arasında kaldım. Bir gün önce yanan bir araziye kendimi zor attım. Dağdan dağa yaklaşık 3 saat yürüdüm. Asfalta denk geldim ve bir araba durdurdum. Onlar da sağ olsun, beni kardeşimin yanına götürdüler. Oradan da hastaneye geldim. Jandarma ve polis ekipleri beni arıyorlarmış, yanarak öldüğümü sanmışlar." Osman Korkmaz yaptığı açıklamalardan sonra insanların canla başla yangını söndürmek için mücadele ettiklerini de ekledi. 

 ( AA )

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.