Kolay Haber

Kritik Kabine Toplantısı Sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayram Tatili Açıklaması

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşen kabine toplantısı sonrası açıklamalar gelmeye başladı. Erdoğan kurban bayramı tatilinin 16 Temmuz Cuma başlayıp 26 Temmuz Pazartesi son bulacağını açıklarken. Otoyollar hakkında da önemli açıklamalar da bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Bayram Tatili Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğanın başkanlığında Cumhurbaşkanı külliyesinde 17:10 / 19:00 saatleri arasında yapılan kabine toplantısı sonrası son bulurken, toplantı sonrası bayram tatili hakkında merakla beklenen açıklamalar geldi.

Son Dakika Kabine Toplantısı Sonrası İlk Açıklamalar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı kabine toplantısında korona virüsünün yeni varyantlarının tüm dünyayı tehdit ettiğini ifade ederken Ülkenin sağlık sistemi gücü ve aşılama oranı ile bir çok ülkeye göre çok ileri de olduğumuzu ifade ediyor. Önmeli açıklamalar da bulunan Erdoğan ayrıca üretim ve ihracatta ciddi bir yükseliş trendi başladı. Turizm sektörümüz de son hızla çalışıyor 2021 ihracıtımızı 200 milyonun üzerine çıkararak tüm zamanların rekorunu kıracağız şeklinde sözlerini açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Bayram Tatili Açıklamaları 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan yaptığı kabine toplantısı sonrası açıklamaların da bayram tatilinin 16 Temmuz Cuma günü başlayıp 26 Temmuz Pazartesi günü son bulacağını ifade etti. Ayrıca 9  günlük bayram tatili sürecin de NİĞDE - ANKARA otoyolunda yüzde 20 ile yüzde 40 oranında inirim yapılacağını otoyolların ise Cuma gece yarısından itibaren ücretsiz olacağını açıkladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.