Kolay Haber

Konya'da Yaşanan Katliamla İlgili Yeni Gelişmeler

Gündem

Konya'nın Meram ilçesinde aynı aileden 7 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıda gözaltına alınan 14 şüpheliden 10' nunun tutuklanarak ceza evine gönderildiği açıklandı.

Konyada Yaşanan Katliamla İlgili Yeni Gelişmeler 10 Kişi Tutuklandı

Konyanın Meram ilçesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 7 kişinin öldürürmesiyle ilgili göz altına alınan 14 kişiden 10' u tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada meram ilçeside aynı aileden 7 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak 14 kişinin göz altına alındığı bunlardan 10 nunun tutuklanarak ceza evine gönderildiği açıklandı.

Katliamda Yeni Gelişme 10 Kişi Tutuklandı

Konyada aynı aileden 7 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu kapsamda A.Ç, V.K, Y.Ç, Z.A, A.K, A.K, İ.K, İ.A, İ.A ve R.Ç' ye kasten adam öldürme suçundan tutuklanmıoş, şüphelilerden geriye kalanlar  M.Ç, İ.Ç, M.G. ve A.K ise yurt dışına çıkma yasağı ile adli kontrol şartıylaserbest bırakılmıştır. Öte yandan tutuklananlar arasında zanlının eşi, annesi, babası ve kız kardeşinin de bulunduğu  öğrenildi. 

( AA )

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.