Kolay Haber

Konya'da Çifte Cinayet

Gündem

Konya'nın Ilgın ilçesinde aralarında gönül ilişkisi bulunan Mustafa Dağlı ve 2 çocuk annesi Semanur Saraç arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası belindeki silahı çıkaran Dağlı Semanur ve Babası Yusuf Güleri vurarak intihar etti.

Konyada Çifte Cinayet 2 Çocuk Annesi Kadını Ve Babasını Öldüren Cani İntihar Etti

Konyanın Ilgın ilçesinde aralarında gönül ilişkisi bulunan 2 çocuk annesi Semanur Saraç ( 32 ) ile Mustafa Dağlı ( 35 ) aralarında tartışma çıktı belindeki silaha sarılan Dağlı 2 çocuk annesi  Saraçı ve babası Yusuf Güleri tabancayla vurduktan sonra aynı tabancayla intihar etti. 

Konyada Saldırgan Dehşet Saçtı 2 Ölü

Konyada yaşanan cinayet olayı, saat 15: 00 sıralarında Ilgın ilçesi Milli egemenlik Mahallesinde gerçekleşti. İddiaya göre Mustafa Dağlı ilişki içinde olduğu 2 çocuk annesi Semanur Saraçın baba evine gitti. İkili arasında çıkan tartışma büyürken Mustafa Dağlı belinden çıkardığı tabancayla Semanura daha sonra da Babası Yusuf Gülere ateş etti. Mustafa Dağlı daha sonra da kendi başına ateş ederek intihar etti. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve sağlık görevlileri intikal etti. 

2 Çocuk Annesi Ve Babası Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Olay sonrası eve gelen sağlık ekipleri Mustafa Dağlının cansız bedeniyle karşılaştılar olay yerinde 2 çocuk annesi Saraç ve babası Gülere ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri yaralıları Dr. Vefa Tanır hastanesine kaldırdılar. Baba kız hastanede yapılan tüm müdahalere rağmen hayatlarını kaybettiler.

( DHA )

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.