Kolay Haber

Kocaali'de Dehşete Düşüren Olay

Gündem

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aralarında husumet olan iki aile arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Aynı aileden 4 kişiyi bıçaklayarak 2 kişinin ölümüne sebep olan anne ve oğlu tutuklandı.

Kocaelide Bıçaklı Saldırı

Kocaelinin gebze ilçesinde kavgalı oldukları aileden 4 kişiyi bıçaklayarak aileden 2 kişinin ölümüne sebep olan anne ve oğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kocaelin,n Gebze ilçesi 6440 sokakta  dün akşam saat 16:00 sıralarında aralarında husumet olan iki aile karşı karşıya geldi. Tülay Y. ve oğlu Hakan Y. kavgalı oldukları aileden Mustafa Avcı eşi Fatma Avcı çocukları Ebru ve Ahmet Avcı’nın marketten gelip binaya girdiklerini gördü. iki ailenin karşı karşıya gelmesiyle başlayan tartışma Tülay Y ve oğlunun bıçakla saldırması ile ölümle sonuçlandı. Kavgada bıçakla yaralanan baba  Mustafa Avcı olay yerinde hayatını kaybederken, Ebru Avcı ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Kocaelinde Bıçaklı Saldırı Düzenleyen Aile Tutuklandı

Kocaelinin Gebze ilçesinde yaşanan bıçaklı saldırı sonrası olay yerinde hayatını kaybedenlerin başında bekleyen saldırganlar polisin olay yerinde havaya ateş açmasıyla ellerindeki bıçakları bırakarak teslim oldular. Göz altına alınan Gülay Y. ve oğlu Hakan Y. sevk edildikleri Gebze adliyesinden tutuklanarak cezaevine gönderildiler. 

( İHA )

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.