Kolay Haber

Kayseride hafta sonu hava nasıl olacak

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayımladığı hava durumu tahminlerine göre, Kayseri'de hafta sonu sıcaklıkların nasıl olacağı merak edildi. İşte Kayseri'de Cumartesi ve Pazar günü hava sıcaklıkları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hafta sonu ilan edilen sokağa çıkma yasağının iptal edilmesinin ardından, vatandaşlar dostları ve aileleri ile geçireceği iki gün için plan yapmaya başladı. Hafta sonu pikniğe ya da gezi yerlerini ziyaret etmek isteyenler, hava sıcaklıklarının nasıl olacağını merak etti. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün açıkladığı hava durumu tahminlerine göre program yapan vatandaşlar, hava sıcaklıklarını araştırmaya başladı. 

Kayseri’de de ören yerlerinin açılması sebebiyle ve Pazar tatilini değerlendirmek isteyenler, yağmur ve rüzgar durumunu merak etti. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün açıkladığı hava tahmini raporuna göre, Kayseri’de geçen haftalarda devam eden sağanak yağmur ve kuvvetli rüzgar, yerinin açık ve güneşli havalara bırakacağı kaydedildi. 

Uzun zamandır bireyleri koronavirüse karşı korumak ve temas içerisinde olunmaması amacıyla sokağa çıkma yasağı ilan ediliyordu. Ancak dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sokağa çıkma yasağını iptal etmesi üzerine Cumartesi ve Pazar günün hava sıcaklıkları araştırıldı. 

Kayseri’de 6 Haziran 2020 tarihli hava durumuna göre 31 derece ve güneşli olduğu kaydedildi. Pek çok kişinin çalışmadığı 7 Haziran 2020 Pazar günü ise hava sıcaklığının 32 derece ve yine güneşli olacağı öğrenildi.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.