Kolay Haber

Kartalda Kırmızı Işık İhlali Feci Kazayla Sonuçlandı. 2 Ağır Yaralı

Gündem

Kartalda kırmızı ışık ihlali yapan otomobil sürücüsü yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarptı. 2 kişinin ağır yaralandığı kaza bölgedeki bir motosikletin kamerasına an ve an yansıdı.

Kartalda Feci Kaza Otomobil Kırmızı Işıkta Geçmeye Çalışan Yayalara Çarptı

Kartalda kırmızı ışık ihlali yapan otomobil sürücüsü yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarptı. Çarpma sonucu iki kişi ağır yaralanırken, yaşanılan olay bölgeden geçmeye çalışan seyir halindeki bir motosikletin kamerasından yansıdı. 

 

Olay geçtiğimiz günlerde Kartal ilçesi Kordonboyu Mahallesi Turgut Özal bulvarında gerçekleşti. Kadıköy istikametinde ilerleyen sürücü kırmızı ışıkta yolun karşısına geçmeyen çalışan yayalara çarptı. Yaşanılan korkunç kazada yayalardan bir tanesi metrelerce sürüklenirken, diğer yaralı olduğu yere yığıldı. Bölgede kazayı görenlerin ihbari üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları hastaneye kaldırdı. Kazayı yapan sürücü polis ekiplerince göz altına alınırken, hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu açıklandı.

Kaza Anı Saniye Saniye Motosiklet Kamerasına Yansıdı

Yaşanılan üzücü trafik kazası anı bölgede seyir halinde olan motosiklet kamerasına an ve an yansıdı. Kazada otomobil sürücüsünün kırmızı ışıkta geçtiği sırada yayaları fark etmesiyle ani fren ve manevra yapmaya çalıştığı görülsede kazata sebep olmaktan kurtulamadığı görüldü. Kazada ağır yaralanan iki yaralının birinin metrelerce sürüklendiği, diğerinin ise olduğu yere yığıldığı, götüntüleri kazanın ne denli ağır olduğunu gözler önüne getiriyor.

DHA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.