Kolay Haber

Karabükte Taksi Ücretini Ödemek İstemeyen Genç Kız Polisleri Görünce Koronayım Dedi

Gündem

Karabük'te karantinada olması gereken Sudenur A. ( 18 ) arkadaşı ile bindikleri taksinin ücretini ödemeyince sürücü durumu polislere bildirdi. Polisleri gören genç kız ''Koronayım yaklaşmayın'' diyerek polislere bağırdı.

Karabükte İlginç Olay Taksi Ücretini Ödemek İstemeyen Genç Kız Koronayım Dedi

Karabükte karantinada olması gereken Sudenur ( 18 ) arkadaşı ile birlikte bindikleri taksinin ücretini ödemek istemeyince taksi şoförü durumu polise bildirdi. Sudenur polislere Koronayım yaklaşmayın derken genç kız ambulansla evine bırakıldı. Taksicinin şikayeti üzerine arkadaşı ise polisler tarafından gözaltına alındı. 

Karabükte yaşanan ilginç olay gece saatlerinde Karabük otobüs terminalinde bulunan taksi durağında gerçekleşti. Sudenur ve erkek arkadaşı Yasin D. taksiye bindiler istedikleri adrese gittiklerinde taksimetrede yazılan tutara tepki göstererek taksi şoförüyle sözlü tartışmaya girdiler. Taksi şoförü aracı durağa çekerek polislere durumu bildirdi. Taksinin şikayeti üzerine Yasin D. göz altına alınırken kız arkadaşı Sudenur polislere ''Yaklaşmayın Koronayım'' diyerek bağırdı. Genç kız daha sonra ambulansla evine bırakıldı. 

Hes Kodu Sorgusunda Pozitif Çıktı

Yapılan HES KODU sorgulaması pozitif çıkan genç kız etrafa ve orada bulunan gazetecilere hakaretler yağdırarak "Bırakın beni gitmek istiyorum. Eve falan gitmek istemiyorum. Ben istediğim yere çıkarım. Ben istediğimi yaparım, kimse beni çekemez" dedi. Sağlık ekiplerince evine bırakılan genç kıza polis ekiplerince Karantina tedbirlerine uymamaktan tutanak tutuldu. 

DHA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.