Kolay Haber

İstanbul'da Şiddet Gören 1' İ Engelli 3 Çocuğun Çığlıkları Polisi Alarma Geçirdi

Gündem

İstanbul Kâğıthane'de 1'i engelli 3 çocuğu darp eden yabancı uyruklu anne babaların işkencelerine vatandaş ve polis ekipleri müdahale etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çocukları kilitli tutuldukları yerden çıkararak hastaneye götürdüler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İstanbul Kağıthanede İşkence Gören 1'i Engelli 3 Çocuğu Polis Kurtardı

İstanbul Kağıthanede yaşanan işkence görüntüleri kan dondurdu. Yabancı uyruklu anne babanın 1 i engelli 3 çocuğuna yaptıkları işkence ve dayağı fark eden mahalle sakinleri olayı polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri camda küçük bir çocuğun çığlıkları üzerine kilitli kapıdan içeri girerek çocukları ve evde bulunan yaşlı kadını evden kurtararak hastaneye götürdü.

İstanbul Kağıthanede Engelli çocuğa İşkence

Olay gece saatlerin de Kağıthane Sultan Selim Mahallesinde meydana geldi uzun süredir çocuklarını darp ederek işkence yapan yabancı uyruklu aile dün gece saat 03:00 sıralarında 1'i engelli olmak üzere 3 çocuklarına yine işkence yaptı. Çocukların acı içerisinde darp edildiğini gören mahalle sakinleri olayı polise bildirirken belli bir zaman sonra aile çocukları ve babaannelerini odaya kilitleyerek evden çıktı. Olayın ardından bölgeye gelen İlçe Emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekipleri evin kapısına geldiklerinde camdan yanlarına çocuk yanaştı. Çocuğun evde 1 i engelli olmak üzere 3 çocuk olduklarını ve yaşlı babaanneleri olduğunu söylemesi üzerine Kağıthane Çocuk Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Çilingir yardımıyla açılan kapıdan içeri giren polis ekipleri engelli olan 15 yaşındaki V.B. ile kardeşleri  M. B. 12 ve A.M. 5 kurtardı. Çocuklar tedavi için hastaneye götürürürken babaanne Semiha A. ise 75 ifadesi alınmak üzere emniyete götürürdü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.